03 / 07 / 2024

MiniTürk Gölpark ulaşım

MiniTürk Gölpark ulaşım

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi.

MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak!

MiniTürk'te dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak.

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kent içi toplu ulaşım ücret tarifesini oy birliği ile güncellediğini duyurdu. 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak tarifeye göre tam biniş ücreti 17,5 Türk Lirası oldu.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Fitch Türk bankalarının kredi notu görünümünü düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notu görünümünü 'Negatif'e indirmesinin ardından, Türk bankalarının kredi notu görünümlerini de aynı şekilde düşürdü.

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

MiniTürk Gölpark ulaşım Haberi

MiniTürk Gölpark ulaşım


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın "Dünyayı Gölbaşı'na taşıyoruz" diyerek anlattığı MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak. TOKİ Yolu üzerine yapılacak olan parkta, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak. MiniTürk Gölpark'nın Gölbaşı'nı turistler için bir cazibe merkezi haline getireceğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi: "Türk-İslam mimarisinin en önemli yapıtları arasında yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'in de aralarında bulunacağı 74 eserin minyatürünün bulunacağı MiniTürk...