02 / 05 / 2024

MİNT Çağlayan fiyat listesi

MİNT Çağlayan fiyat listesi

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Çağlayan fiyat!

14 katlı tek bir blok şeklinde hayata geçirilen Mint Çağlayan projesi 140 daireden oluşuyor. Mint Çağlayan fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

Toplam 140 adet daireden oluşan Mint Çağlayan projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Peki Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Seat Tarraco'ya 31 bin 500 TL zam geldi! Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? Seat Tarraco güncel fiyat listesi

Çarpıcı SUV tasarımı ve en yeni teknolojik özellikleriyle Seat, Tarraco modeline Ağustos ayında tam 31 bin 500 TL zam geldi.  Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? 7 Ağusutos 2023 Seat Tarraco fiyat listesi.

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak! Yeni ay kampanyası!

BİM 2 Haziran aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Çeyiz dizecekler müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak. İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Ford Focus'a dudak uçuklatan kasım zammı! Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Ford Focus kasım ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a kasım ayında dudak uçuktan zam geldi. Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 14 Kasım 2022 Ford Focus fiyat listesi.

MediaMarkt'ta Şahane Kasım başladı! İşte 7 Kasım 2022 iPhone 12 fiyat listesi...

MediaMarkt, Şahane Kasım kapsamında iPhone 12'yi satışa çıkardı. Peki, MediaMarkt'ta iPhone 12 kaç TL? İşte 7 Kasım 2022 iPhone 12 fiyat listesi...

H&M indirime girdi! Yüzde 65’a varan indirimi kaçırmayın! H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim devi H&M tüm kategorilerde indirime girdi. Hangi üründe ne kadar indirim var? İşte H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Mercedes Benz A serisi tüm özellikleri ile çok orijinal! Peki Mercedes Benz A serisi fiyatı ne kadar?

Yaz aylarının gelmesi ile otomobil almak isteyen milyonlarca kişi araba fiyat listelerini araştırmaya başladı. Peki Mercedes Benz A serisi ne kadar? Mercedes Benz A serisi fiyatı kaç lira? İşte Mercedes Benz A serisi 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Müteahhitlerin gözü fiyat farkı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada  gündemden düşmeyen Rusya-Ukrayna savaşıyla müteahhitlerin ağırlaşan maliyet artışı baskısı altında olduğunu dile getirerek,  fiyat farkı müjdesi beklediklerini söyledi.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

MİNT Çağlayan fiyat listesi Haberi

MİNT Çağlayan fiyat listesi


Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan Mint Çağlayan projesi Mint Yapı imzasıyla yükseliyor. 


Toplam 140 adet konuttan meydana gelen Mint Çağlayan Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor. Projede  daireler 35 ile 111 metrekare arasında büyüklüklere sahip. 


Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?


Mint Çağlayan Konutları'nda dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 750 TL'den başlıyor. 


14 katlı tek bir blok şeklinde yükselen Mint Çağlayan projesinde fitness, misafir odaları, lounge alanı, otopark bulunuyor.


2018 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Mint Çağlayan projesinde Çağlayan’ın merkezinde, hastanelere, metro durağına ve adliyeye iki dakikalık yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


Mint Çağlayan satış ofisi!

Web: http://www.mint.ist/index.php

Tel: +90 212 288 00 00

Pınar...