28 / 04 / 2024

MİNT Şişli nerede

MİNT Şişli nerede

MİNT Şişli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje konum olarak Levent’in yanı başında hayata geçiriliyor.

Şişli'de 5 milyar dolarlık imar rantı: Bu parayla 2000'den önceki tüm binalar yıkılıp yeniden yapılabilirdi! 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'deki yeni rezerv alan ilanı ve imar rantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

OYAK Çiğli nerede? Lokasyon bilgisi!

OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Çiğli lokasyon bilgisi...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

MİNT Şişli nerede Haberi

MİNT Şişli nerede

MİNT, MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı.  Levent’in yanı başında bulunan MİNT Şişli, Kanyon AVM ve Levent metro durağına 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. 


MİNT Şişli projesinde  1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerin yanı sıra 1+1 ve 2+1 loft daire tipleri de bulunuyor. 220 metrekare özel Japon bahçesiyle Japonya’nın sembol bitkileriyle süslenen bahçe, dört mevsimin güzelliklerinin yaşandığı bir dinlenme alanı olarak tasarlandı.




MİNT Şişli fiyat bilgisi!

MİNT Şişli projesinde ön satış dönemine özel olarak metrekare birim fiyatları 7 bin 400 TL olarak belirtiliyor. Fiyatlar ise  286 bin TL ile 727 bin TL arasında değişiyor. 





MİNT Şişli nerede?


-Büyükdere Caddesi’ne sadece 1 kilometre,


-Zincirlikuyu metrobüs durağına ve Zorlu Center’a 3 kilometre,


-15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 






Web: