29 / 04 / 2024

Minvody Expo Centerın inşaatı ne durumda

Minvody Expo Centerın inşaatı ne durumda

Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Cesur formu ve depreme meydan okuyan strüktürüyle dikkat çeken ve bölge için önemli bir çekim merkezi olması beklenen yapının resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

Torun Center'ın değeri 1 yılda 6 milyar 555 milyon TL arttı!

Torun Center'ın 2023 yıl sonu değeri resmen dudak uçuklattı. Peki Torun Center'ın arsası dahil toplam pazar değeri kaç TL oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili merak edilenler...

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Ümraniye'deki Samanyolu Medya Center’ın binası ofis projesi oluyor!

FETÖ’cülerin Ümraniye Belediyesi’ne ait arazi üzerine kat karşılığı yaptırdığı Samanyolu Medya Center’ın yarım kalan binası el değiştirdi. Projeyi 73 milyon TL bedelle Yapı&Yapı tarafından alındı...

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

Torun Center'ın durdurma kararına itiraz geldi!

Torunlar GYO, İstanbul 7'nci idare Mahkemesi'nin verdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar Center'ın imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde itiraz etti.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

BAU, Toprak Center'ın boş alanını kiraladı!

Bahçeşehir Üniversitesi Toprak Center binasının boş alanlarını kiraladı. Alınan bilgilere göre BAU yeni eğitim dönemi için hazırlıklara başladı.

Vogue Business Center'ın yüzde 50'si satıldı!

Ataşehir’de yükselen Vogue Business Center’a ilgi büyük oldu. Projenin yüzde 50’si 10 gün gibi kısa bir sürede satıldı. Yüzde 70’i tamamlanan projede teslimler Aralık 2016’da.

Minvody Expo Centerın inşaatı ne durumda Haberi

Minvody Expo Centerın inşaatı ne durumda


DP + Güzey Mimarlık tarafından Kafkasya’nın tam kalbinde, Mineralnye Vody bölgesinde tasarlanan Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Cesur formu ve depreme meydan okuyan strüktürüyle dikkat çeken ve bölge için önemli bir çekim merkezi olması beklenen yapının resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.


Dünyanın farklı coğrafyalarında önemli projelere imza atan Moskova ve Ankara merkezli mimarlık ofisi DP + Güzey Mimarlık ve Rus Mimar Philip Nikandrov tarafından tasarlanan ve Rusya Federasyonu Bölgesel Kalkınma Ajansı’nın Kafkasya bölgesini kalkındırma amaçlı yatırımlarından biri olarak Mineralnye Vody bölgesinde inşa edilen Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Toplamda 34.500 metrekarelik kapalı alana sahip olan, benzersiz ve cesur formu, içerdiği fonksiyonların karmaşıklığı ve çeşitliliğiyle dikkat çeken Minvody Expo Center’ı özel kılan en önemli yanı ise deprem açısından oldukça riskli bir...