15 / 05 / 2024

mıpım 2016 ödül töreni

mıpım 2016 ödül töreni

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Referans Dönüşüm Projesi” ile Yılın Metropol İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. 

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

İnfo Vıp Dizayn Yapı Mimari Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Vıp Dizayn Yapı Mimari Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 sermaye ile bugün İbrahim Şengül, Remzi Bilir ve Seyed Amiralı Asbaghi imzasıyla Eyüp'te kuruldu.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

mıpım 2016 ödül töreni Haberi

mıpım 2016 ödül töreni

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı


İtalya, Fransa, Belçika, Almanya, İsveç, Çek Cumhuriyeti ve İngiltere ödül alan ülkeler arasında. Bu yıl ödüle değer bulunan projelerde öne çıkan özelliklerin başında çevreye saygı ve uyum öne çıktı. Finale kalan tüm projeler yeşil sertifikalı. Ödül alan tüm projelerin ise enerji korunumu yönünde özellikleri barındırması dikkat çekti. Bunu tarihi doku içinde eskiyi bozmadan dönüştüren, geliştiren yaklaşımlar izledi. Türkiye’den Iglo Mimarlığın ICI Plants & Headquarter Binası, kendi kategorisi içindeki en iyi proje olarak öne çıktı. Türkiye 3. havalimanı ile gelecek vaateden mega proje kategorisinde finale kaldı, lakin birinciliği Paris’te karma kullanımlı bir otel...