06 / 05 / 2024

mıpım fransa fuarı

mıpım fransa fuarı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türk ve yabancı inşaat firmaları ile bir araya geldi.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Fransa'da yükselen Avrupa'nın en büyük camisi için yardım kampanyası başlatıldı!

Fransa'nın Strazburg şehrinde 2018'de yapımına başlanan Eyüp Sultan Camisi'nin inşaatı için yardım kampanyası başlatıldı.

MIPIM 2020, 10 Mart'ta kapılarını açıyor! 

Dünya gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarı MIPIM 2020, 10-13 Mart arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. Fuara, gayrimenkul sektörünün tüm alt sektörleriyle birlikte toplam 26 bin 800 üst düzey temsilci katılacak...

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

41. Yapı Fuarı için geri sayım başladı!

Bu sene 41’incisi gerçekleştirilecek olan bölgenin en büyük Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na kalıp ve iskele üretiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden URTİM damga vuracak.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19 Nisan'da!

KONYA GAYRİMENKUL FUARI 2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Okmeydanı dönüşüm projesi MIPIM'e damga vurdu!

Beyoğlu, 25 yatırımcı ve 25 proje ile katıldığı MIPIM 2018 Gayrimenkul Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı’nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden oldu.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

mıpım fransa fuarı Haberi

mıpım fransa fuarı

MIPIM'in ikinci gününde, Özhaseki, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) "İstanbul: İki Kıta, Tek Şehir" temasıyla kurduğu ve kentin mega projelerinin tanıtıldığı İstanbul Gayrimenkul Çadırı’nda, gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı yatırımcılarıyla buluştu. 


Toplantıda konuşan Özhaseki, bulunduğu coğrafya itibarıyla şanslı bir ülke olan Türkiye'de, binlerce yıllık medeniyetin üzerine kurulu envaiçeşit güzellikle iç içe yaşandığını ifade etti.  


Günümüzde şehirlerin birbiriyle yarıştığını ve her şehrin imkanlardan maksimum derecede istifade etmek için büyük gayret verdiğini belirten Özhaseki, "Bu yarışta, kendi ülkemizdeki şehirleri değerlendirecek olursak, İstanbul'la yarışacak bir başka şehir yok. İstanbul'un yarıştığı lig doğrusu biraz farklı. Onunla yarışabilmek zor. Ama bunun dışında da yatırım yapılacak çok güzel şehirlerimiz, bölgelerimiz var." diye konuştu. 


Özhaseki, Türkiye'nin müthiş bir doğaya sahip olduğunu, şu anda bazı yerlerde denize girilirken, iç bölgelerde...