06 / 05 / 2024

MIPIM fuarı balıkesir

MIPIM fuarı balıkesir

Fransa'da düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan MIPIM'e ilk kez katılan Balıkesir Belediyesi, yatırımcıları kente yatırım yapamaya davet etti.

Balıkesir MIPIM'den dünyaya açıldı!

Balıkesir, Fransa Cannes'da MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'i MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Balıkesir Gömeç Sahil Projesi MI PİM 2016 Fuarı'nda tanıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Gömeç Sahil Projesi', henüz yeni açıklanmasına rağmen ilçedeki inşaat ve emlak piyasasının tavan yapmasına neden oldu.

Balıkesir Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar tarafından ilgi gördü!

Mipim’de sergilediği projelerle Balıkesir’i yabancılara tanıtan Başkan Uğur, “Fuarda en çok Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcının ilgisini çektik” dedi. Büyük projeleri fonlar yakın takipte..

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e çıkarma yaptı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediye başkanıyla birlikte Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "Uluslararası Gayrimenkul Fuarı"na (MIPIM) çıkarma yaptı.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

TOKİ Balıkesir'de 2 bin 400 konutun temelini atacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuannda tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'de ilk konut projesinin tanıtımını yaptı.

Balıkesir'in yeni prestij alanı: Yeni Karesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuarında tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Yeni Karesi'yi Balıkesir'in yeni prestij alanı olarak niteledi.

Balıkesir Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çay Deresi Projesi içinde yer alan 11 bin 500 metrekare alana kurulacak Fuar ve Kongre Merkezi’nin temelini attı. Uğur, tesisin 2016’nın Temmuz ayında tamamlanacağını açıkladı

Balıkesir'e Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir'e Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi kazandırılıyor. Kalkınma Ajansının ilk güdümlü destek projesi kapsamına alınan Kongre ve Fuar Merkezi ile ilgili resmi protokol imzalandı

Balıkesir'e Arap yatırımcı ilgisi arttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'da Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı. "9. Gayirmenkul Fuarı" kapsamında gerçekleşen Arap-Türk Zirvesi'nde, körfez ülkelerinden yaklaşık 500 yatırımcı grubunun üst düzey yöneticileri ağırlandı.

MIPIM fuarı balıkesir Haberi

MIPIM fuarı balıkesir

Fransa'da düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan MIPIM'e ilk kez katılan Balıkesir Belediyesi, yatırımcıları kente yatırım yapamaya davet etti. "Bu fuara büyük yatırımcılar, fonlar iştirak ediyor" diyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Fuarda birçok ziyaretçimiz oldu, uluslararası fonlardan, yatırımcılardan, Amerika'dan, Uzakdoğu'dan, Avrupa'dan gelen ziyaretçiler ile görüşüp projelerimizi takdim ettik" açıklamasını yaptı. 


Dikkat çekici projeler Termal, kentsel dönüşüm, lojistik ve enerji alanlarındaki projelerinin kentin en dikkat çekici projeleri olduğunun altını çizen Başkan Uğur, "Toplamda 62 projemiz var. Bunları tanıttık. 

Ben MIPIM'ın Balıkesir ve Türkiye'nin tanıtımı açısından yararlı olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki büyük yatırımcıları Balıkesir'e çekeceğiz" diye konuştu. 


İsminin açıklanmasını istemeyen İstanbul merkezli bir konut üreticisinin de ilk etapta 500, ikinci etapta 500 olmak üzere toplam 1000 konutluk...