15 / 05 / 2024

MIPIM katılım sayısı

MIPIM katılım sayısı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aycı yabancı fonların İstanbul'da yeni projeler geliştirmek için talepte bulunduğunu açıkladı. Fuarda yapılacak görüşmelerde işbirlikleri geliştirilecek.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.

Emlak Katılım Bankası'na BDDK'dan danışmanlık izni!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan BDDK kararı kapsamında, Emlak Katılım Bankası'na danışmanlık faaliyeti izni verildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 105.1 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 105 milyon 83 bin TL nominal tutarlı 45 gün vadeli kira sertifikasının satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, yurt içinde, 5 milyar TL ile sınırlı olarak, kira sertifikası ihraçları için SPK'ya yapılan ihraç tavanı başvurusu onaylandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 800 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 103 gün vade sayılı, 800 milyon TL tutarında, TRDZKVK92017 ISIN kodlu yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamam...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından, Ziraat Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 700 milyon TL tutarında, 95 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL ve 200 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı ve yetkili yatırım kuruluşu olarak yer alacağı, 2 yıl vadeli, 250 milyon TL ve 200 milyon TL tutarlarındaki kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay verildi...

Emlak Katılım Bankası'ndan sınırlı kira sertifikaları ihracı!

Emlak Katılım Bankası yurt içinde, 5 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak kira sertifikaları ihraç edecek.

Emlak Katılım, İstanbul’daki 9. şubesini Pendik’te açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, şube ağını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda İstanbul’da dokuzuncu ve Türkiye genelinde 23. şubesini Pendik’te hizmete açtı.

Emlak Katılım, 22. şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, fiziksel hizmet ağını genişletmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda 22. şubesini Kahramanmaraş’ta açtı.  

MIPIM katılım sayısı Haberi

MIPIM katılım sayısı

BU yıl 25'incisi düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM Fransa'nın Cannes kentinde kapılannı açtı. Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara Türkiye, Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak katıldı. 90 ülkeden katılımcının beklendiği ve 11-14 Mart tarihleri arasında devam edecek fuarda gövde gösterisi yapan Türk inşaat firmaları, odalar ve mimarlık şirketleri yabancı ortaklıklar için görüşmelere başladı. 


İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ibrahim Çağlar ve Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aycı, yabancı yatırımcılarla Türk firmalar arasında köprü görevi göreceklerini belirtti. Türk gayrimenkul sektörünün dünyada ağırlığım daha çok hissettirir duruma geldiğini söyleyen Aycı, "MIPIM fuarı bizim için son derece önemli. 

Bizim içerideki dinamik pazarımız, kentsel dönüşüm projelerimiz, yeni şehirleşme projelerimiz, yeni konut yaşam alanları taleplerinin karşılanması talebi dünyada trend olan çevreci binalar açıkçası gayrimenkul sektörüne...