19 / 05 / 2024

mıpım ne demek

mıpım ne demek

Dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM’de İstanbul, Avrupa’nın gözde şehirleri ile aynı platformu paylaşacak. Londra, Paris, Amsterdam gibi şehirlerle birlikte İstanbul da markasını yatırımcılara sunucak.

Yeni Eyüp Evleri'nde 15 yıla varan vade fırsatı! 3+1 Yeni Eyüp Evleri ne kadar?

Yeni Eyüp Evleri, Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla yükseliyor. Satışları başlayan projenin tüm detayları belli oldu. İşte Yeni Eyüp Evleri'ne ilişkin tüm merak edilenler...

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte o rakam!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

3 Mayıs evde bakım maaşı yattı mı? ne zaman yatacak?

Evde bakım aylığı yatan şehirler listesi araştırılıyor. Evde bakım aylığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vesilesi ile veriliyor. Peki evde bakım aylığı yattı mı? ne zaman yatacak? 3 Mayıs evde bakım aylığı yatan şehirler listesi belli oldu mu? İşte merak edilen detaylar.

Mayıs 2023 evde bakım yardımı ne zaman yatacak? Evde bakım yardımı zamlandı mı? Hesaplara tam bu kadar yatıyor!

Evde bakım parası alan binlerce vatandaş sık sık 'Mayıs 2023 evde bakım yardımı ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki evde bakım yardımı ne kadar Mayıs 2023? 

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Afetzede kira yardımı yattı mı? Deprem kira yardımı sorgulama!

Depremzede kira yardımı gündemde yer alan konular arasında yer alıyor. Afetzede kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Asgari ücret ile çalışanların gündeminde yer alan zam gelişmelerine dair yeni açıklamalar geliyor. En az emekli aylığının 7 bin 500 TL'ye çıkmasıyla beraber zamlı bayram ikramiyesi gündeme geldi. Peki Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alım tarihi açıklandı mı? PTT personel alımı bu yıl olacak mı?

PTT personel alımı bu sene içinde olacak mı? PTT personel alımı ne zaman olacak? İşte PTT personel alımına dair detaylar!

2023 Nisan ayı aile destek ödemeleri yattı mı? Ne zaman hesaplara iletilecek?

Aile ve destek maaşlarının hesaplara iletileceği tarih internette araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile gereksinim sahiplerine veriliyor. Peki aile destek ödemeleri yattı mı,  ne zaman zamlı yatacak? Nisan ayı aile destek ödemeleri tarihleri belli oldu mu? 

mıpım ne demek Haberi

mıpım ne demek

Dünyanın farklı bölgelerinden gelen yatırımcıları, uluslararası fon yöneticilerini ve sektör temsilcilerini buluşturan ve Fransa’nın Cannes şehrinde 26.’sı düzenlenecek olan MIPIM fuarında İstanbul ilk kez Londra, Paris, Amsterdam gibi Avrupa’nın önemli şehirleriyle gövde gösterisi yapacak. 10-13 Mart tarihleri arasında düzenelecenek fuar hakkında konuşan MIPIM Türkiye Temsilcisi Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer “Başta İstanbul olmak üzere Antalya, Balıkesir illerimiz ve Beyoğlu ilçemiz bu uluslararası fuarda marka değerlerini fuarda gösterime sunacak” dedi. Türkiye’nin MIPIM’e son 3 üç yıldır en fazla katılım gösteren ülkeler arasında olduğunu belirten Aközer “Yabancı yatırımcının elinde para hangi ülkeye, şehre yatırım yapacağına karar verecek. Bu nedenle orada güçlü bulunmamız ve Şampiyonlar Ligi’nde olmamız çok önemli” dedi.


İstanbul’un fuarın en merkezi yerinde yer alacağını ve orada İstanbul Ticaret Odası’nın 300...