29 / 04 / 2024

Mıpımde yüksek katlı binalar ödülü

Mıpımde yüksek katlı binalar ödülü

MIPIM Fuarı'nda bu yıl Türkiye'nin gayrimenkul sektörü temsilcileri şov yaptı. Nef de son gece New York'taki projesi ile 'yüksek katlı binalar' kategorisinde en iyi proje ödülü aldı.

Ev alıp kiraya vermek mi? Yoksa paranızı faize yatırıp yüksek aylık getirisi sağlamak mı? 

Son zamanlarda konut sektöründe yaşanan dalgalanmalar, sektördeki durgunluk vatandaşların kafasında soru işaretlerine neden olabiliyor. Birikimi olan bir vatandaş için ev alıp kiraya vermek mi? Yoksa birikimini faize yatırıp daha yüksek gelir elde etmek mi daha caziptir. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

Kredi kart sahiplerine müjdeli haber! Yüksek mahkeme öyle bir karar verdi ki, herkes yararlanacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen kredi kart aidatlarının iadesi konusunda bu defa çok önemli bir gelişme yaşandı. Davaya bakan yüksek mahkeme kart sahipleri lehine karar verdi. Kart aidatınızı almak için ne yapacaksınız? Hemen bakın!

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjde! PTT faturanıza destek oluyor! Hemen başvurun PTT’ye koşun!

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjdeli haber. Yüksek elektrik faturalarına PTT destek çıkıyor. İşte detaylar!

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Bekçi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen bir bakın!

Bekçi olmak isteyenlere son dakika müjdesi geldi.... Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen bir bakın...

Emekliler havalara uçacak! Emekli promosyon ücretlerinde kasım müjdesi! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Temmuz ayında yapılan ara zamdan sonra emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar peş peşe promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların seyri değişti. Peki en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Emel Diamond'ta tüm pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim kampanyası başladı! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Emel Diamond Eylül ayına özel başlattığı kampanyanın sonuna geliyor. Emel  Diamond tüm pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim kampanyası başlattı. Emel Diamond pırlanta fiyatları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mıpımde yüksek katlı binalar ödülü Haberi

Mıpımde yüksek katlı binalar ödülü

MIPIM'de bir zamanlar en arkalarda, dar ve yatırımcıların pek de uğramadığı salonlarda kendini göstermeye çalışan Türk gayrimenkul sektörü bu yıl adeta şov yaptı. Nef de, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.


40 yatırımcı ile görüştü


Türk gayrimenkul sektörünün MIPIM'deki alanı, İTO'nun dev İstanbul maketinin çektiği ilgi ile hiç boşalmayan İstanbul çadırı ile başlıyor, Türkiye alanı da şirket ve belediyelerin toplantıları ile fuarın hemen girişinde en stratejik yerde bulunuyordu. BİG'in kurucusu Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çadırda pek çok yatırımcı ile bir araya gelirken, Türkiye alanının da hep kalabalık olduğunu gözledik. Nef'in bu alanda bir yeri bu yıl yoktu. Geçtişmiş yıllarda...