15 / 05 / 2024

Mir Aslan Madencilik iletişim

Mir Aslan Madencilik iletişim

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Akdemir ve Şahin Akdemir ortaklığında kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Akdemir ve Şahin Akdemir ortaklığında kuruldu.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Mir Med Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Med Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ercan Kaya tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslan Yeşilmen, Zeki Yıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Aslan Çimento Aslan Beton, Birtaş İnşaat ve Marmara Madencilik'i aldı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş., Aslan Beton, Birtaş Birlik İnşaat ve Marmara Madencilik'i devraldı...

Kaşmir Evleri fiyatları!

Ankara Eryaman'da 120 dönüm alan üzerinde yükselen Kaşmir Evleri fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Kaşmir Göl Evleri Ankara satış fiyatları!

Kasım 2014 tarihinde teslim edilecek olan Kaşmir Göl Evleri Ankara satış fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor...

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım!

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım , adres ve iletişim bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Kaşmir Göl Evleri Ankara'da 14 blok halinde yükseliyor...

Eryaman Kaşmir Göl Evleri fiyat!

Eryaman Kaşmir Göl Evleri fiyat listesi kapsamında 2+1'ler 270 bin TL'den başlayarak satılıyor. 3+1 dairelerin 275 bin TL'den başladığı Eryaman Kaşmir Göl Evleri'nde ödemeler banka kredisi ile 120 ay vadelendiriliyor...

Mir Aslan Madencilik iletişim Haberi

Mir Aslan Madencilik iletişim

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Akdemir ve Şahin Akdemir ortaklığında kuruldu.

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi konusu:
-Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi. -Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak. -İlgili yerlerden izin almak şartı ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar; mermer, granit, diahaz, travarten,...