07 / 05 / 2024

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göksal Bulut, Nuran Bulut, Mehmet Keleş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

EBRD'den Türkiye'ye 2021 yılında 2 milyar avroluk rekor yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yaptığı açıklamada Türkiye'deki yatırımının 2021 yılında 2 milyar avro ile rekor seviyeye çıktığını belirtti.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

EBRD 2020'de en büyük yatırımı Türkiye'ye yaptı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), geçen yıl 1,7 milyar avro ile en fazla yatırımı Türkiye'ye yaptı.

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marıo Davıd Vogel tarafından kuruldu.

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 1 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Suma Chakrabarti, yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar euro yatırım amaçladıklarını ifade etti.

Türkiye'de 34 projeye 1 milyar euro yatırım yapıldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından 2018 yılında Türkiye'de toplam 34 projeye 1 milyar Euro yatırım yapıldığı ve Türk lirasıyla sağlanan finansman desteklerinin miktarının artırıldığı açıklandı. 

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Koçmar ve Emircan Büyükbudak ortaklığında kuruldu. 

Akiş GYO hisselerine EBRD'den 102 milyonluk yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Akiş GYO hisse satışından 102 milyon lira alım gerçekleştirdi bu alımla birlikte EBRD, ilk kez Türkiye'de halka açık bir gayrimenkul yatırım ortaklığına yatırım yapmış oldu.

Akiş GYO hisselerine EBRD'den büyük yatırım!

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin yüzde 17.39’luk hissesi aralarında Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası’nın da (EBRD) olduğu yabancı ve yerli kurumsal ve nitelikli yatırımcılara satıldı..

EBRD en çok yatırımı Türkiye'ye yapıyor!

İstanbul’a yeni bir anlaşma imzalamak için gelen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti en fazla yatırım yaptıkları ülkenin Türkiye olduğunu belirtti..

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göksal Bulut, Nuran Bulut, Mehmet Keleş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve dışında her nevi resmi ve özel turistik tesis, otel, motel, tatil köyleri, termal ve sportif tesis, konaklama, dinlenme, eğlence ve benzeri yerler, işyeri, konut, kooperatif binaları, toplu konut siteleri, okul, hastane, petrol istasyonu, depo ve ardiye ve benzeri binalar, özellikle ile yol, kanalizasyon, elektrifikasyon, kanal, sondaj, iskele, liman, hava alanı, baraj, endüstriyel, tesisler, boru hatları, enerji nakil hatları, köprü, tünel ve benzeri yapıları inşa etmek yada ettirmek, taahhütlerde bulunmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, işlettirmek. b. ...