03 / 05 / 2024

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Tomoko Arakı tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Yurt ücretlerine yüzde 100 zam geldi! KYK yurtlarında yıllık oda fiyatı 5.700 TL oldu! 

Milyonlarca üniversite öğrencisi için kayıt dönemi başlarken, yurt ve ev ücretleri dudak uçuklattı. İstanbul'daki fiyatlar öğrencileri buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrencilerin ev bulma telaşı da başladı. Çok sayıda öğrenci yurt ve ev bulamazken bahçelerde sokaklarda yatmaya başladı. 

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündeminde!

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Netcore Bilişim Hizmetleri tarafından kuruldu.

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baytar tarafından kuruldu.

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Gökçe tarafından kuruldu.

Olcay Kılavuz'dan öğrenciler için kira çağrısı!

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, imzaladıkları sözleşmelerden dolayı yurt ve apart ücretlerini ödemeye, öğrenci evlerinde kalan gençlerimiz ise kira vermeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz bizlerden müjdeli haber beklemektedir." dedi.

Afyonkarahisar'da kiraların ertelenmesi için kampanya başlatıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Erenler Mahallesi'ndeki apart, yurt ve dairelerin kira ödemelerinin ertelenmesi için kampanya başlatıldı.

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Haberi

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri

Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Tomoko Arakı tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.


Mira Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu;YURT, KONAKLAMA, TURİZM, EĞLENCE VE İSTİRAHAT YERLERİ 1.Öğrenci yurtları, içkisiz eğlence yerleri, lokanta, kebapçı, köfteci, pastane, internet ve bilgisayar oyun salonu, düğün salonları, sinema ve tiyatro salonları, jimnastik ve masaj salonları, spor tesisleri ve buna benzer tesisleri işletmek, kiralamak, kiraya vermek, bizzat veya ortaklık tesis ederek çalıştırmak, gerek işyerinde gerek dışarıda ürettiğini kendi işyeri de dahil olmak üzere evlere ve işyerlerine servis hizmetleri vermek. 2.Konaklama tesisleri, her türlü turistik tesis ve müesseseler ile turizm ve seyahat acenteleri kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek ve bu işi yapan diğer firmalarla ortaklık tesis etmek...