19 / 05 / 2024

miss usa

miss usa

Emlak kralı Donald Trump tarafından mahkeme verilen Pennslvania güzeli Sheena Monnin, Trump'a 5 milyon dolar ödeyecek...

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Teksan İngiltere'den sonra Amerika ofisini açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

Reysaş GYO deposunu 330 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO ile Pioneer Tohumculuk A.Ş.(USA) arasında 5+5 toplam 10 yıl süreli yeni depo kira sözleşmesi imzalandı. Buna göre 10 yılda yaklaşık toplam 330 milyon TL+KDV gelir elde edilmesi bekleniyor. 

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

ABD gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcı ilgisi arttı!

Internatıonal Realtors Group, Propertyınvest Usa Şirketi Başkanı Cengiz Bayırlı ABD'de gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcılarının ilgisinin arttığını dile getirdi. 

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

Tara de Vries İstanbul'a yerleşti!

Miss Turkey 2018 ikincisi Tara de Vries temelli olarak İstanbul'a yerleştiğini açıkladı.

Gazimağusa, Yeni Boğaziçi ve İskele'nin imar planları yeniden düzenlenecek!

KTC Başbakanı Ersan Saner, Gazimağusa, Yeni Boğziçi ve İskele imar planının düzenlenmesi için gerekli adımların atılacağını müjdeledi.

Kıbrıs Gazimağusa'da konuta yoğun talep!

KKTC'nin Maraş bölgesini açmasıyla birlikte Gazimağusa’nın popülerliği arttı. Altın rengi kumsallara ve tarihi güzelliklere sahip bu tarihi limana Türkiye'den de talep yoğun. Yatırımcılar içinşehirdeki konut fiyatları Girne'ye göre daha uygun görülüyor...

Buse İskenderoğlu'nun evi 99 depreminde yıkıldı! 

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

miss usa Haberi

miss usa
Haziran ayında yapılan Miss USa yarışmasında hile yapıldığı öne sürülmüştü. Pennslvania güzeli Sheena Monnin hile iddiası yüzünden yarışmanın sponsoru emlak kralı Donald Trump tarafından mahkemeye verildi. Monnin, emlak kralına 5 milyon dolar...