17 / 07 / 2024

mist yapı yenisahra iletişim

mist yapı yenisahra iletişim

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için çalışmalar yürüten Mist İnşaat'ın ikinci dönüşüm projesi Yenisahra'da olacak. Mist İnşaat Yenisahra projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Yenisahra kentsel dönüşümde önemli bölge!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Ataşehir Yenisahra'da gerçekleşecek kentsel dönüşümü değerlendirdi. Çulhalık, “Yenisahra kentsel dönüşüm açısından önemli bir bölge” dedi.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yenisahra ve Barbaros Mahallesi planları için toplantı yapıldı!

Ataşehir’de Yenisahra ve Barbaros Mahallesi planlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce askıya çıkarılmasının ardından, mahalle sakinleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile bir araya geldi.

Burç Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Anka Yapı, Fikirtepe'deki 'orta ada'dan çekilecek mi?

Anka Yapı ilk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Anka Yapı ile Mist İnşaat Fikirtepe'de anlaşmayı sağladı!

Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Ege Yapı Yenisahra'da 100 dönümlük kentsel dönüşüm hedefliyor!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye'nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlayan kentsel dönüşüm projesinin bölgelerinden biri olan Yenisahra'da hedefin 100 bin metrekareye ulaşabilmek olduğunu belirtti.

Ege Yapı Yenisahra'da 100 dönümde dönüşüm hedefliyor!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bölgede 50 bin metrekarelik bir alanda dönüşüme kısa sürede ulaşacaklarını vurguladı, "Hedefimiz alanda 100 bin metrekareye ulaşabilmek" dedi.

Sinpaş Yapı yeni projeleriyle ofiste iki kat büyüyecek!

ISTANBUL'da hali hazırda 100 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip Sinpaş Yapı, yatırımlarına hız verdi. Kağıthane'de yeni bir projeye başlayan grup, İkitelli ve Yenisahra'da ofis proje inşa edecek.

Ege Yapı Group kentsel dönüşümde gözünü Anadolu'ya dikti!

İstanbul'un çarpık kentleşmesi ve güvensiz yapı stoku karşısında kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi sosyal sorumluluk olarak gören Ege Yapı Group, Yenisahra'da büyük bir dönüşüme imza atacak.

İnsay Yapı Yenisahra'da 2 yeni projeyle kentsel dönüşüme giriyor!

İnsay Yapı Ataşehir'in Yenisahra Mahallesi'nde 2 yeni kentsel dönüşüm projesi geliştirecek. İnsay Yapı Yenisahra Kentsel Dönüşüm projelerinde sadece konut seçenekleri değil ticari üniteler de yer alacak.

mist yapı yenisahra iletişim Haberi

mist yapı yenisahra iletişim


Mist İnşaat, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu Barbaros Mahallesi ile Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Göztepe arasında kalan Yenisahra Mahallesi’ nde kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor.


Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için çalışmalar yürüten Mist İnşaat'ın ikinci dönüşüm projesi Yenisahra'da olacak. Mist İnşaat Yenisahra projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.


Mist Yenisahra projesinde kat bahçeleri, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness, sauna gibi sosyal olanaklar olacak.










Mist İnşaat Yenisahra adres:  Yenisahra Mahallesi, Fatih Cad. No:77 Ataşehir / İstanbul



Tel: 0216 317 80 11 

Web: www.mist.com.tr

Gülcihan...