08 / 05 / 2024

mit istihbarat kompleksi

mit istihbarat kompleksi

Taraf Gazetesi muhabirlerinden Hüseyin Özay'ın haberine göre; Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan dev istihbarat kompleksi ve önümüzdeki 3 yıl için 744 milyon TL bütçe ayırdı...

Bursa yeni valilik kompleksi Mimar Sinan'a yapılacak!

Mart 2013 tarihinde İl Genel Meclisi kararı ile 4 parselde yaklaşık 25 dekarlık kısmı özel bir üniversiteye devredilen Mimar Sinan'daki özel idare binalarının bulunduğu alana yeni valilik kompleksi inşa edilecek...

Pendik Belediyesi, Sülüntepe Spor Kompleksi'ni bugün açıyor!

Pendik Belediyesi, Sülüntepe Mahallesi'nde hayata geçirdiği spor kompleksini bugün hizmete açıyor. Sülüntepe Spor Kompleksinin açılış töreni bugün saat 13:30'da gerçekleşecek. Peki Sülüntepe Spor Kompleksi nerede? İçinde neler var?

Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi hizmete girdi!

Sancaktepe kültür ve spor yatırımlarının halka kazandırılmasına hız kesmeden devam ediyor. Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımıyla açıldı.

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, yapımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Esenler'e dev spor kompleksi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek...

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi 15 Mart'ta açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ’in katılımıyla açılıyor.

Kilyos'a turizm kompleksi inşa edilecek!

Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer Kilyos'ta turizm kompleksi ve bölgeye kongre ile toplantı salonları yapacaklarını belirtti... Özsoy; Derbent'te tapuların Mart'ta verileceğini belirtti

Ümit Uysal: Felez sorununu çözeceğiz!

Ümit Uysal, "Öncelikle Muratpaşa halkının denizle buluşmasını engelleyen falez sorununu çözmek istiyoruz. Yani Muratpaşalılar özel bir proje İle denizle buluşacak. Yine falezlerin aydınlatılması konusunu da gündemimize aldık. " dedi.

Sancaktepe’ye yeni bir kültür ve spor kompleksi açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ve halkımızın katılımıyla açılıyor.

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi açıldı!

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi açıldı. Kompleks, Türkiye'nin lider markalarını bir araya getirirken dünyanın en ünlü markalanın da ilk kez Türk perakende sektörüyle tanıştırıyor.

Ümit Saraçoğlu: Kentler planlı şekilde oluşursa mega kentlerde altyapı ve enerji sorunları yaşanmaz!

Soyak, Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından düzenlenen civilistanbul14 konferansının destekçileri arasında yer aldı. Soyak Yapı Genel Müdürü Ümit Saraçoğlu “Kentler planlı şekilde oluşursa mega kentlerde altyapı ve enerji sorunları yaşanmaz”.

Kavşit Bölgesi Sağlık ve Spor Kompleksi Yolu'nun temeli atıldı!

Lütfi Elvan, Kavşit Bölgesi Sağlık ve Spor Kompleksi Yolu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, son 11 yılda hemen her alanda devrim niteliğinde çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Pleon Sportivo ilk hijyen belgesi alan spor kompleksi oldu!

Emay İnşaat, bünyesinde bulundurduğu Pleon Sportivo Spor Kompleksi Türkiye'de bir ilke daha imza attı. Diversey Consulting firması ilk kez bir spor kompleksine hijyen belgesini verdi.

mit istihbarat kompleksi Haberi

mit istihbarat kompleksi

Türkiye’de son dönemde “ajan krizi” ile gündeme gelen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), önümüzdeki üç yılı adeta yatırım dönemi ilan etti. Hakan Fidan’ın MİT Müsteşarı olması ile birlikte başlayan reform sürecinde, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde istihbarat köyü oluşturulması için düğmeye basıldı. Bunun için önümüzdeki üç yıllık süreçte, devlet bütçesinden MİT’e yaklaşık 744 milyon liralık kaynak aktarılacak. Sadece 2014 yılında bütçeden MİT’e, 221 milyon liralık yatırım ödeneği verilecek.



1 MİLYAR LİRALIK ÖDENEĞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ


Devlet bütçesinden aldığı pay ilk kez 1 milyar lirayı aşan MİT’in, rekor ödeneğinin sırrı çözüldü. 2014 yılı bütçesinden 1 milyar 58 milyon liralık ödenek alan MİT’e, 2014 yılı için 221 milyon liralık yatırım ödeneği ayrıldı. Yani, 1 milyar liralık ödeneğin 221 milyon liralık kısmını istihbarat yatırımlar için kullanacak. Ayrıca, MİT’in...