14 / 05 / 2024

MİT yeni bina

MİT yeni bina

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'nın Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde hayata geçirilen yeni binası "KALE" bugün hizmete girecek.

MİT’in yeni binasında kaba inşaat tamamlanıyor!

Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca bölgesinde 5 bin dönümlük arazide inşa edilen Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) yeni yerleşkesinde kaba inşaat büyük ölçüde tamamlandı. 

1933 yeni bina kanunu! Binaların kat sayısına Belediye karar verecek!

1933 yılında yeni bina kanununa göre her caddedeki binaların kat adedinin belediye tarafından belirleneceği belirtilmiş.

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 3 Kasım TÜİK iş yeri, dükkan kirası hesaplama!

Türkiye'deki mülk sahipleri ve kiracılar Kasım ayı kira artış oranlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

M Türker İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

M Türker İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türker tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Liralaşma Stratejisi kapsamındaki Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde yeni uygulamanın değişikliği takip eden ilk üç günde, 734 milyon dolar karşılığı pozisyon büyüklüğüne ulaşıldı.

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

MİT yeni bina Haberi

MİT yeni bina

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'nın Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde yükselen yeni binası "KALE" hizmete açılıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 5 bin dönümlük bir alan üzerinde hayata geçirilen ve etrafında başka herhangi bir yapı yer almayan, yaklaşık 3 metre boyunda beton duvarlar ve dikenli tellerle çevrili, dinlemelere, yetkisiz girişlere ve sızmalara karşı özel olarak tasarlanmış yeni karargah binasının açılışı bugün yapılacak. 

MİT'in yeni binası KALE'nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapması bekleniyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz senenin Temmuz ayında Etimesgut'ta inşaatı tamamlanan yeni hizmet binasını ziyaret ederek incelemeler yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1,5 saati aşan ziyaretinde, son teknoloji kullanılarak hayata geçirilen binanın teknik donanımı ile ilgili bilgiler almıştı.

İlk bina Hacı Bayram'da


TBMM’de 1965 yılında kabul edilen 644 sayılı Kanun’la, devletin milli güvenlik politikasının hazırlanmasına ilişkin her konuda...