06 / 05 / 2024

Mithat Yenigün 30 ağustos mesajı

Mithat Yenigün 30 ağustos mesajı

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belli oldu!

Dev Bank MUFG Bank'ın analistlerinden dolarla ilgili öenmli açıklama geldi. Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belşi oldu!

İş Bankası yeni kampanyasını duyurdu! Son gün 30 Haziran!

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması geldi. İş Bankası'nın verdiği bilgilere göre; kampanyanın son günü 30 Haziran olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Çeyrek altın almayanlar hemen koşsun çeyrek altın alsın. Çeyrek altının 30 gün sonra olacağı fiyat açıklandı

Türkiye'de seçimlerin bitmesinin ardından piyasaların normale dönmesi bekleniyor. Analistler tarafından daha önce haziran ayı işaret edilen çeyrek altın fiyatları hakkında da analistlerden yeni bir açıklama geldi. İşte çeyrek altının 30 gün sonra geleceği fiyat hakkında açıklama...

Dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

Milyonların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru şu günlerde rekor kırarken, yeni senaryo oluştu ve seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi.  Dolarda son dakika gelişmesi...

Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Uzman isim bastıra bastıra açıkladı!

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselen gümüş son günlerde düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu!

Ramazan ayında 39 ürünün 30’una zam geldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği verilerine göre, Ramazan ayı sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unun fiyatı artarken, üreticide 31 üründen 14'ünde fiyat artışı meydana geldi. Markette en fazla fiyat artışı kuru soğanda meydana gelirken, üreticide en fazla fiyat artışı patateste yaşandı.

Mithat Yenigün 30 ağustos mesajı Haberi

Mithat Yenigün 30 ağustos mesajı

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle paylaştığı açıklamada, “Dünyanın dört bir tarafında üstlendiği projelerle ülkesini temsil eden Türk müteahhitleri olarak, ulusal kurtuluş mücadelemizin mihenk taşlarından 30 Ağustos zaferinin 98’inci yıldönümünü yeni başarılarla taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Açıklamasında, büyük zaferin yıldönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı şehit ve gazilerini rahmet ve minnet ile andıklarına dikkat çeken Yenigün, şunları kaydetti: 

“Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz, az zamanda söner’ sözünü her zaman hatırlamaktayız. Dünyanın dört bir tarafında üstlendiği projelerle ülkesini...