07 / 05 / 2024

Mıtsubishi Electric Klima Sistemleri modelleri

Mıtsubishi Electric Klima Sistemleri modelleri

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, İstanbul CNR Expo’ da 07 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 8. salonda yer alan A08 numaralı stantta ürünlerini sergileyecek.

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

Şimdi klima almanın tam zamanı! Bosch ASX09AW40N klimanın fiyatı açıklandı!

Bosch, klima konusunda büyük ses getirecek ASX09AW40N klimayı piyasaya çıkardı. Ayrıca, Bosch, bu klimaya ilişkin tüm bilgileri müşterileriyle paylaşırken, ürünün en uygun nerelerde satıldığı da belli oldu.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Arçelik’ten indirim müjdesi! 18325 Ekolojik Inverter Klima’da bin TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten sıcaklıklar konusunda rekor üstüne rekor kırılan şu günlerde serinletecek indirim haberi geldi. Arçelik, 18325 Ekolojik Inverter Klima’da Oliz’e özel bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Profilo’dan klima almak isteyenlere müjde! KSX12VW30N klimada şaşırtan fiyat!

Profilo, yaz sıcaklarının adeta kavurduğu şu günlerde KSX12VW30N klimayı cazip fiyatla satışa sundu. Klimanın tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaşan Profilo, müşterilerin online ya da fiziki mağazalardan bu ürüne ulaşabileceklerini duyurdu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Arçelik, yaz aylarının da gelmesiyle beraber klima alımlarına yönelik dev bir kampanya başlattı. Arçelik, Wi-Fi özellikli 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima alana 5’li çeyiz paketi alımına 8.700 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dacia otomobil alacaklar dikkat! Marka, elektrikli yeni motor ve donanımıyla çok iddialı geliyor!

Dacia, Spring Extreme donanımı ile otomobil piyasasında 2023 senesine iddialı bir başlangıç yapıyor. Marka, 14 ila 22 Ocak tarihleri arasında Brüksel Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği yeni donanımını 4 ana modelinde kullanacağını duyururken, yeni ELECTRIC 65 motorun tanıtımı da ilk kez bu fuarda gerç

Mıtsubishi Electric Klima Sistemleri modelleri Haberi

Mıtsubishi Electric Klima Sistemleri modelleri

Enerji tasarruflu ve çevreye duyarlı son teknoloji ürünleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ISK SODEX 2014’te (Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Havuz ve Güneş Enerji Sistemleri Fuarı) Yeni Hybrid Sistemleri müşterileriyle ilk kez bir araya getirecek. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, İstanbul CNR Expo’da 07-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda 8. salonda yer alan A08 numaralı stantta ürünlerini sergileyecek.


Geniş ürün yelpazesine sahip olan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, fuarda aynı zamanda Mitsubishi Electric Split Klimalarını, Multi Split Klima Sistemlerini, Hydrodan Ünitelerini, Mr. Slim Ticari Tip Klimalarını, Havadan Suya Isı Pompası Sistemlerini, Heat Pump Sıcak Su Üretici Kazanını ve en yeni otomasyon/kontrol sistemlerini de ziyaretçilere...