29 / 04 / 2024

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Arçelik, yaz aylarının da gelmesiyle beraber klima alımlarına yönelik dev bir kampanya başlattı. Arçelik, Wi-Fi özellikli 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima alana 5’li çeyiz paketi alımına 8.700 TL indirim uygulayacağını duyurdu.



Havaların ısınmasıyla beraber hem arama motorlarında en çok araştırılan hem de en çok satın alınan elektronik cihazlardan biri klima oldu. Arçelik de klima konusunda dev bir kampanya başlatarak klima alışverişlerinde 5’li çeyiz paketine 8.700 TL’ye kadar indirim sağlayacağını açıkladı.

INVERTER KLİMA NEDİR?

Sürekli aynı kapasitede hava üfleyerek ısıtma ve soğutma yapan yüksek enerji tasarruflu cihazlara inverter klima denir.  “Çevirici” anlamına gelen inverter kelimesi bu klimaların çalışma prensibini özetler. Inverter klimalarda çevrilen elektrik akımının biçimidir. Inverter klimalar doğru akım motorlu değişken devirli olduğu için elektrik akımının şeklini değiştirirken rölantide doğru akım motorlarıyla çalışma sağlar. Inverter klima kompresörleri rölantideyken dalgalı şebeke akımı ile değil doğru akım motorları ile çalıştığı için cihaz ısıtma-soğutma işlemini gerçekleştiremediği zamanlarda enerji tasarrufu ve güç istikrarı sağlanır.

 Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Inverter klimaların inverter özelliği olmayan klimalardan en büyük farkı, açılıp kapanmamasıdır. Diğer klimalar, ortama aynı kapasitede hava verir. Aynı zamanda, ortam ayarlanan sıcaklığa geldiği zaman otomatik kapanır. Bununla beraber, ortamın sıcaklığı değiştiğinde ise tekrar açılır. Inverter klimalar ise açılıp kapanma durumu gerçekleşmez.

Peki, Arçelik 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön