30 / 04 / 2024

Mobiliyum AVM son hali

Mobiliyum AVM son hali

Inegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği mobilya çarşısı konsepti Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle faaliyete başladı. İnegöllü mobilyacılar beş yılda Türkiye'de beş. uluslararası ölçekte de iki Mobiliyum AVM açmayı planlanıyor.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Bolu Highway Outlet AVM'de pazarlık son aşamada!

Boludağı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Highway Outlet AVM satılıyor. 4 firmanın talip olduğu AVM'nin satışında pazarlıklar son aşamaya geldi.

İşte dünyanın en büyük 20 AVM'si!

Son günlerde AVM'lerin pazar günü kapalı olacağı tartışması gündemin ilk sıralarında yer aldı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin dün AVM'lerin pazar günü de açık kalacağını söyledi.

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

AVM'lerin ciroları yeme-içme bölümleriyle yükseliyor!

AVM'lerin yeni rekabet alanı yeme-içme bölümleri oldu. Yeme-içme alanları eskiden yüzde 7-8 Tik yer kaplarken, bu oran son dönemde yüzde 20'lere kadar çıktı. Hatta bazı konsept projelerde yeme-içme alanlarının payı yüzde 30'ları buluyor.

Antalya Konuksever'deki AVM projesinde son durum!

Uzun süre Antalya gündeminde kalan Konuksever AVM tartısması yeniden başladı. Muratpaşa Belediyesi ekiplerinin imar planında bulunan yolları açmak için başlattığı çalışma Antalya 1 Gayrimenkül firmasının itirazı üzerine polis müdahalesi ile durduruldu.

Mobiliyum AVM son hali Haberi

Mobiliyum AVM son hali

Inegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği mobilya çarşısı konsepti Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle faaliyete başladı. İnegöllü mobilyacılar beş yılda Türkiye'de beş. uluslararası ölçekte de iki Mobiliyum AVM açmayı planlanıyor. 


Mobiliyum Kurucu Başkanı Haluk Özbek, "Türkiye'nin büyük AVM'lerinden, birlikte mobilya AVM, mobilya çarşıları oluşturma teklifleri alıyoruz. Önce buradaki işleyişi görüp, sonrasında bu teklifleri değerlendirmeyi düşünüyoruz" dedi. Özbek, ayrıca Inegöllü mobilyacıların 225 bin metrekarelik kapalı alana sahip AVM ile global pazara açılmayı hedeflediklerini söyledi. 


İnegöl'de hayata geçirilen mobilya AVM projesi Mobiliyum'un ilk etabı açıldı. 125 bin metrekarelik ilk etapta 100 mağaza ile açılan Mobiliyum'un aynı büyüklükteki ikinci etabının inşaatı da devam ediyor. Mobiliyum, hedefi 200 mobilyacıyı 365 gün açık fuar konseptiyle alıcılarla buluşturmayı hedefliyor. Mobiliyum konseptini Türkiye geneline yaymak isteyen mobilyacılar,...