29 / 04 / 2024

mobilya avm son durum

mobilya avm son durum

Melih Gökçek'in Siteler esnafına sözünü verdiği ve 3 yıl içinde hayata geçirilen Mobilya AVM, Kasım ayında açılacak.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

55 mobilyacıdan yeni AVM geliyor!

Türkiye'deki mobilya AVM'lerine bir yenisi ekleniyor. Mobilya sektörünün 55 oyuncusu Bursa'da mobilya AVM'si açmak için harekete geçti. 170 bin metrekarelik alanda kurulacak ve bu yıl temelleri atılacak proje için 400 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor...

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Mobilya AVM’leri geliyor!

Mobilya için yeni bir satış kanalı olarak Mobilya AVM’leri geliyor. Mobilya AVM'leri ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası, Berlin ve İran'da açılacak.

Mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi son tarihi!

Geçtiğimiz Şubat ayında başlayan mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi için süre uzatıldı. İşte mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi son tarihi..

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

mobilya avm son durum Haberi

mobilya avm son durum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Siteler esnafına sözünü verdiği ve 3 yıl içinde hayata geçirilen Mobilya AVM, Kasım ayında açılacak. Sadece "Siteler üretimi" yapan imalatçı mobilyacıları kapsayan AVM'de yaklaşık 150 imalatçı ürünlerini teşhir edecek. "365 Gün Kesintisiz Mobilya Fuarı" sloganı ile açılacak olan AVM'de 10 bin çeşit mobilya dekorasyon ürünü teşhir edilecek. Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası'nda imalatçılardan son talepleri alan Başkan Hüseyin Taklacı, kura çekimine gitmeye karar verdiklerini söyledi. Toplantıda imalatçılara açılış için tarih de veren Taklacı, AVM'nin kasım ayında hizmete gireceğini ifade etti. 



Sabah...