07 / 05 / 2024

MOBİLYA Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç

MOBİLYA Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç

Gıda, mobilya, deniz ürünleri sektörlerinden 50 Türk firması, Tahran’da 100’e yakın İranlı firmanın temsilcisi ile ambargo sonrası ticaret için buluştu. Üç ihracatçı birliğinin başkanları da İran devlet yetkilileriyle görüştü.

Ankara'da tahliye davasını kaybeden kiracı evi yaktı ve kaçtı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi talep edilen kiracı, evi ateşe verdi ve kaçtı. İşte ayrıntılar...

Borsadan iki ayda 912 bin yatırımcı kaçtı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadan iki ayda 912 bin yatırımcının kaçtığını söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros yüzde 50 indirimli ürünlerinin listesini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak.

BİM Birlikten Berekete kampanyasını duyurdu! Kaşar peyniri, tereyağı, süt ve zeytinyağı fiyatları çakıldı!

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kaşar peyniri, tereyağı, süt ve zeytinyağı fiyatları çakıldı. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Solo tuvalet kağıdı 164 TL’ye, Solo kağıt havlu 109 TL’ye, pas ve kireç çözücü 29,95 TL’ye düştü!

Artan gıda fiyatlarına rağmen indirimlerine devam eden ŞOK, yine müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam etti. Bu doğrultuda, Solo tuvalet kağıdı 164 TL’ye, Solo kağıt havlu 109 TL’ye, pas ve kireç çözücü 29,95 TL’ye düştü. İşte 11 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

MOBİLYA Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç Haberi

MOBİLYA Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç

İSTANBUL İhracatçı Birlikleri’ne üye üç ihracatçı birliğinin başkanları ve bu birliklere üye 50 ihracatçı firmanın temsilcileri Tahran’da, İran’a ambargo sonrası ticaret imkanlarını konuşmak için 100’e yakın İranlı firmanın temsilcisiyle buluştu. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Hububat Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatçıları Birliği Başkanı Zekeriya Mete, Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç ile Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Tuncay Sagun ise İran Cumhurbaşkanlığı yetkilileri, Tahran Ticaret Odası ve Irak İthalatçılar Birliği yönetimleriyle görüştü.


TİCARET İÇİN BÜYÜK HAZIRLIK

İran özel sektörünü temsil eden yetkililer ve firma temsilcileri, 2015’te 1.5 milyar dolara kadar gerileyen Türkiye’nin Irak’a ihracatını, kısa sürede 2011 seviyesi olan 3.5 milyar dolara çıkarmanın mümkün olduğunu belirtirken, Irak devlet yetkililerinin daha çok Türkiye’nin...