03 / 05 / 2024

Mobilyada country tarzın lideri Sherwood

Mobilyada country tarzın lideri Sherwood

"Country" mobilyada liderliği elden bırakmayan Sherwood kalitesini İSO 9001 sertifikasını almaya hak kazanarak tescilledi. Sherwood'un Yönetim Kurulu Başkanı Atila Coşkun, country tarz mobilyaların avantajlarından bahsetti.

Bir araba hiç bu kadar sessiz olmadı! İşte Nissan Qashqai e-POWER'ın Haziran fiyatı

Elektrikli Tork sayesinde Qashqai e-POWER, elektrik motorunun anlık torkunu kullanarak hızlanma performansını artırır. Qashqai e-POWER, genellikle farklı sürüş modları sunar. Bu modlar, sürüş tarzınıza ve yol koşullarına uyar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi.

Senin tarzın hangisi? İşte 2022 model Yeni SEAT Arona kampanyası! 7 Ocak 2023 fiyat listesi…

2022 model Yeni SEAT Arona’nın 2023 yılı fiyatları belli oldu. Şirket, 2022 model  Arona için 705 bin TL belirledi. İşte 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style, 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience ve 1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR 2022 özellikleri…

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Teknolojiyi kolunuzda taşıyın. Huawei akıllı saatler yüzde 20 indirimle. İşte 19 Eylül 2022 Huawei Watch fiyat listesi

Farklı kullanıcı zevklerini son teknoloji ile birleştiren Huawei akıllı saatler şimdi Eylül’e özel yüzde 20’ye varan fiyatlarla. Huawei gücünü yaşam tarzınızla birleştirerek günün ritmine ayak uydurmanın en iyi hali Huawei Watch 19 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle  

Tarzınızı yansıtın! Harley-Davidson lisanslı ürünler yüzde 30’a varan indirimlerle! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi!

Hepimizin bir motor markasından ibaret sandığı ancak fanatiklerinin bir yaşam tarzı olarak benimsediği Harley-Davidson kadın ve erkek giyim dışında aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. 

Ekmek kızartma makineniz yok mu? Hemen bakın! İşte Delonghi ekmek kızartma makineleri 26 Ağustos 2022 fiyat listesi 

İtalyan tasarımını, zarafetini ve yaşam tarzını yansıtan DeLonghi ekmek kızartma makinesi binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Evinizde hala ekmek kızartması olmayanlar için Delonghi aradığınız makine olabilir. İşte Delonghi ekmek kızartma makinesi fiyat listesi 26 Ağustos 2022...

Country tarzı konutlar talep patlaması yaşıyor!

Binbay Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Binbay son zamanlarda artan konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

Türkiye’de şehirler sürdürülebilir dönüşüme hazır!

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, "AB olarak dünya çapında kentlerde yeni bir yaşam tarzını ve zihniyet değişikliğini destekliyoruz. Bu dönüşümün kentlerde başlaması gerekmektedir" dedi. Meyer-Landrut, yaşanabilir şehirler yaratmayı anlattı...

Konut satışlarındaki artış mobilya sektörünü de etkiledi!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, koronavirüs salgını sürecinde online siparişlerin arttığını belirtti. Çalışkan, konut satışlarında yaşanan hareketlenmeyle birlikte mobilyada satışların da arttığını söyledi...

Mobilyada KDV oranı yeniden yüzde 8'e düşürüldü!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çanakkale'de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Albayrak mobilyada KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Country Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu ve Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Mobilyada country tarzın lideri Sherwood Haberi

Mobilyada country tarzın lideri Sherwood

Yöresel evleri ve eskiyi hatırlatan dekorasyon modeli olan "country" tarz mobilya denilince akla gelen ilk marka olan Sherwood'un Yönetim Kurulu Başkanı Atila Coşkun, tüketicilere country tarz mobilyaların avantajlarından bahsetti. 


Coşkun, "Country tarz mobilya tercih edilen ortamların, sıcak ve huzur dolu olması ile birlikte kişilerin üzerinde eskiyi anımsatan bir durumu vardır. En çok Amerikan, İngiliz ve Fransız usulü ile bilinen country tarz mobilya, aslında dünya üzerindeki her etnik kültürün izlerini taşır. Bu çeşitlilik, okyanusun dibindeki kum taneleri kadardır" dedi. Günümüz rekabet koşullarında her geçen gün yenilikçi gelişmelerin yaşandığı bir ortamda, mobilyalarında kullanılan malzemelerin kalitesini tescil ettirdiklerini belirten Coşkun, firmalarının 2014 yılında ISO 9001 kalite sertifikası almaya hak kazandıklarının altını çizdi. 


PROJE TASARIM HİZMETİ


Sherwood Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun, Türkiye'de önde gelen inşaat projelerinde,...