19 / 05 / 2024

Mobilyalar kışa hazırlanıyor

Mobilyalar kışa hazırlanıyor

Bir evin kalbinin mobilyalar olduğu düşünülürse, kışa hazırlığın ilk adımı da elbette mobilyalar olacak…

Emlak piyasasındaki duyarlılık kötüleşiyor! Küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor!

Gündemden düşmeyen emlak piyasasındaki duyarlılık daha da kötüleşirken, küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Altın uçuşa hazırlanıyor! Tutabilene aşk olsun! 5 Nisan gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı. Altının ons fiyatı 2023 doları geçti. Altın uçuşa hazırlanıyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Vivo X90 Pro küresel pazara hazırlanıyor! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

İki ay önce karşımıza çıkan Vivo X90 Pro da küresel pazarda kendine yer edinmeye hazırlanıyor. Bu cihaz kamerasıyla oldukça iddialı.

Altın rekora hazırlanıyor! Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın! 26 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları, yeni yıla sayılı günler kala, yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları rekora hazırlanıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın, yarım altın kaç lira? İşte güncel canlı 26 Aralık 2022 altın fiyatları.

E-ticaret sektörü 10 milyar TL’lik en uzun geceye hazırlanıyor

Kasım ayını son derece hareketli geçiren ve beklentilerin üzerinde cirolara ulaşan e-ticaret sektörü, şimdi de en uzun gece olan 21 Aralık’a hazırlanıyor.

Cebimde sadece 1 euro var diyorsanız bile bakın! Euro uçuş için hazırlanıyor! Koşun, hemen yetişin

Euro kurunda son dakika gelimeler yakından takip ediliyor. Euro kuru haftayı yükselişle kapatırken yatırımcılar ve döviz almak isteyenler yakından takip ediyor. Euro dolar paritesi bugün 0,9966 seviyesine kadar yükselerek, uçuşa hazırlanıyor. Piyasaların gözü bu rakamda koşun, hemen yetişin.

Altın kolları sıvadı! Yedinci aylık kaybına hazırlanıyor

Altın fiyatları, bu hafta Fed'in faiz kararını artırmaya hazırlanması ile yedinci aylık kaybın hazırlanıyor. Altın, düşüşler için kolları sıvarken yatırımcılar altın için son dakika gelişmeleri merak ediyor. 

Bitcoin yüzde 10 artışa hazırlanıyor!

Bitcoin için müjde verildi! Bitcoin yüzde 10 artışa hazırlanıyor! Peki, Bitcoin ne kadar olacak? Bitcoin fiyatlarında son durum...

Altın gaza basmaya hazırlanıyor! Aldınız aldınız! Artık ucuza altın bulamayacaksınız

Altın fiyatları ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları bugün hareketlendi. Altın, gaza basmaya hazırlanıyor, altın almak isteyenler dikkat aldınız aldınız yoksa bu fiyatlardan artık altın alamayacaksınız...

Altcoinler boğa sezonuna hazırlanıyor!

Kripto para analistleri tarafından yapılan açıklamalara göre Altcoinler boğa sezonuna güçlü giriş yapmaya hazırlanıyor.

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Mobilyalar kışa hazırlanıyor Haberi

Mobilyalar kışa hazırlanıyor

Değişen her mevsim, insan psikolojisi ve fizyolojisinde bambaşka değişimleri de beraberinde getirir aslında… Çünkü mevsimler, ruhumuzun havasını da değiştirir. Adeta ruhumuzun iklimi değişir. Yeryüzünde hiçbir insan, bu değişimi hissetmeden yaşamıyor. Hal böyle olunca, ruhumuzdaki bu değişimi çevremize de yansıtmak istiyoruz. Eğer bu değişime evimizden başlıyorsak, işte o zaman işin içine çok fazla etken de dâhil oluyor. Bunun için kışın evlerimizde hayatı daha pratik ve kolay geçirmenin önemli püf noktaları var. Üstelik bu öneriler ile eşyalarınızı da uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Hem üretim, hem de tasarım gücüyle sektörüne hâkim olan,  özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo da bu değişimi daha rahat atlatmak isteyenler için ‘Her eve lazım 10 püf noktası’nı açıkladı:

Kışa hazırlık için evi boyatmak çok sık...