02 / 05 / 2024

Moda Adalar teslim tarihi

Moda Adalar teslim tarihi

Askon Yapı Tuzla'da Moda Adalar projesinde sınırlı sayıda birkaç daire promosyonlu fiyatlarla satışa sunuldu. Tüm dairelerin Marmara ve Adalar manzarasına sahip olduğu Moda Adalar'da 2+1'ler 275 bin TL'den başlıyor....

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

Erdem Gül: Adalar ranta-betona teslim edilmeyecek!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, Adalar'ın ranta ve betona teslim edilmeyeceğini söyledi. 

Manzara Adalar'da erken teslim heyecanı!

İş GYO imzası ile Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar projesinde mutlu sona gelindi. Manzara Adalar'da daire sahipleri erken teslim heyecanını yaşıyor.. 

Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Tual Adalar projesi İstanbul Kartal'da Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

İş GYO Kartal Manzara Adalar teslim tarihi!

İş GYO tarafından hayata geçirilen Kartal Manzara Adalar projesi 975 konuttan meydana geliyor. İş GYO Kartal Manzara Adalar teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yakacık Tual Adalar teslim tarihi!

Yakacık Tual Adalar teslim tarihi 24 ay olarak belirtiliyor. E-5'e ve Kartal Metrosu'na 3 dakika yakınlıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tual Adalar Yakacık teslim tarihi!

Tual Adalar Yakacık teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Kartal Tual Adalar teslim tarihi!

Kartal Tual Adalar teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilecek projede 700 adet konut bulunuyor.

Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 700 adet daire yer alıyor. Peki Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Toya Moda'da teslim için geri sayım başladı!

Moda'da Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda'da teslimat için geri sayım başladı. Projede teslim tarihine kadar 13 aylık tüm taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Tual Adalar Kartal teslim tarihi!

Tual Adalar Kartal teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. 48 bin 157 metrekarelik arsa alanına sahip proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor.

Tual Adalar Rezidans teslim tarihi!

Tual Adalar Rezidans teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Moda Adalar teslim tarihi Haberi

Moda Adalar teslim tarihi


Moda Adalar projesi Askon Yapı tarafından yükseliyor. Moda Adalar projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla bölgesinde Aydıntepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Moda Adalar Tuzla projesi 33 adet konuttan meydana geliyor. 


Moda Adalar Tuzla'da kampanya dahilinde sınırlı sayıdaki daireler düşük fiyatlardan satışa sunuldu. Tek blok olarak inşa ediliyor olan Moda Adalar Tuzla projesi 16 katlı olarak tasarlandı. Moda Adalar Tuzla projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. 


Tüm dairelerin Adalar deniz manzaralı olduğu Moda Adalar Tuzla fiyat listesi 2+1'lerde 275 bin TL'den başlayarak değişiyor. Moda Adalar Tuzla'da 2+1 daireler net 90 metrekare, 3+1 daireler net 115 metrekare büyüklüğe sahip. Moda Adalar teslim tarihi  Ağustos - Eylül 2014 olarak belirtiliyor.


Son 3 katının satışa sunulmadığı Moda Adalar Tuzla projesinde 7....