29 / 04 / 2024

Modda Senkron evleri

Modda Senkron evleri

Toplam 168 daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron projesinde ön satışlar başladı. Peki Ümraniye Modda Senkron kimin?

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ontan İnşaat imzası ile inşa edilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar 2021 yılının Mart ayında 1 milyon 300 bin TL'den başlıyordu.

Modda Port fiyat!

Modda Port fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Modda Port fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Modda Port nerede?

Modda Port nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Modda Port nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilen, Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. 

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Senkron Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senkron Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kadri Doğruluk tarafından kuruldu.

Modda Senkron evleri Haberi

Modda Senkron evleri


Satışların yakın zaman başlayacağı Modda Senkron Ataşehir projesinde 168 daire ve mağazalar yer alıyor. 


Ön satış dönemi başlayan Modda Senkron projesinde 1+1 ve 2+1 daire alternatiflerine yer veriliyor. 


Ümraniye Modda Senkron kimin?


Ümraniye Modda Senkron projesi Dekon İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ile Ümraniye arasında, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu konumda inşa ediliyor. Proje 12 bin metrekare alana sahip.  


Tel: 0216 364 00 12

Web: http://moddasenkron.com/

Pınar...