29 / 04 / 2024

Modern As Grup İnşaat adres

Modern As Grup İnşaat adres

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bayrak ve Caner Deniz ortaklığında kuruldu. 

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi kuruldu! 

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi bugün Maltepe'de Asım Oğuz ve Nuy Say ortaklığında kuruldu.

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Konuk kuruldu.

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Filistinlilerden Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria Nablus kenti güneyindeki Beita beldesinde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri düzenledi...

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Modern As Grup İnşaat adres Haberi

Modern As Grup İnşaat adres

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bayrak ve Caner Deniz ortaklığında kuruldu. 

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: A.Kahveci Mh.Y.S.Selim Blv Perla Vista St.N.1 B/48...