24 / 07 / 2024

modern konut projelerinin gayrimenkul sektörüne etkisi

modern konut projelerinin gayrimenkul sektörüne etkisi

Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. Çamlıbel, "Modern projeler geliştikçe, uzun vadede Türk gayrimenkul sektörü de daha ileri taşınacak" dedi.

Kiler GYO'nun Referans konut projelerinin değeri 15 milyar TL'ye yaklaştı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre Referans konut projelerinin değeri 15 milyar TL'ye yaklaştı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

Markalı konut projelerinin yüzde 5'i yabancılara satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2019 sonuçları açıklandı. Verilere göre; satışların yüzde 56’sının bitmiş, yüzde 44’ünün bitmemiş konut projelerinden yapıldı. Markalı konut projelerinin yüzde 5'ini ise yabancılar satın aldı.

Markalı konut projelerinde yabancıya satışta yeni rekor!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre ağustos ayında, markalı konut projelerinin yüzde 11'i yabancı yatırımcılara satıldı. Bu oran, son 6 aylık ortalamanın (yüzde 9) 2 puan üzerinde. 

Yabancılar konut için geri döndü!

Haziran ayında markalı konut projelerinin yüzde 10’u yabancı yatırımcılara satıldı. Yabancı oranı son 15 ayın zirvesine yükseldi. Yabancılar konut için geri döndü.. 

Konut fiyatları 8 yılda yüzde 81 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçları açıklandı. Haziran ayı verilerine göre markalı konut projelerinin yüzde 10'u yabancı yatırımcılara satıldı. Oran, son 15 ayın en yüksek seviyesinde olduğu görülüyor.

Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı!

REIDIN Emlak Endeksi nisan ayı sonuçları açıklandı. Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı. 

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barkın Aykanat tarafından kuruldu. 

Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor!

Konut sektöründe markalı konut projelerinin Anadolu'daki potansiyeli oldukça yükseliyor. Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor. 

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

İstanbul'da 300 bin TL'nin altındaki konut projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda her geçen gün yeni bir konut projesi satışa sunuluyor. Cazip fırsatların sunulduğu konut projelerinin yatırım ve oturum noktasındaki ilk belirleyici özelliği fiyatlar oluyor...

modern konut projelerinin gayrimenkul sektörüne etkisi Haberi

modern konut projelerinin gayrimenkul sektörüne etkisi

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. "Tüketicinin, satın aldığı konutun hangi firmanın imzasını taşıdığına da önem vermesiyle ortaya çıkan marka proje kavramı; hızla büyüyen konut ihtiyacını karşılamak adına hayata geçirilen sayısız proje arasından en doğru ve en kaliteli olanların öne çıkmasına zemin hazırladı" diyen Emre Çamlıbel; 50 yılı aşkın bir süredir gayrimenkul sektöründe hizmet veren Soyak'ın ilk tercihler arasında yer aldığını vurguladı. 


Soyak kültürüne göre bir marka projenin olmazsa olmazını "çevreye ve doğaya saygılı, tasarruf ve verimliliği önemseyen yeşil binalar" şeklinde tanımlayan Çamlıbel, şöyle devam etti: "İnovasyon ve gelişimin dinamik olarak ele alınacağı marka proje trendleri, tüketici taleplerini karşılamaya, teknolojik...