10 / 05 / 2024

modül evlerin yapısı

modül evlerin yapısı

Hafif çelik yapı markası Steelife tarafından üretilen Modül Ev, bir günde konut sahibi yapıyor. Yazlık ya da kalıcı yaşam alanları sunan şirket, kişiye özel tasarımlarla seçenekleri artırmış durumda.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayan taraflar bazı nedenlerden dolayı sözleşmeyi feshetmek isteyebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi feshi nasıl yapılır?

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Murat Kurum: Salda Gölü'nde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Sakarya Valiliğinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Salda Gölü'nde yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi. 

İBB'den 2B arazileri için dolandırıcılık uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) vatandaşları, 2B arazilerine kadastro işlemi başlatacaklarını söyleyerek dolandırıcılık yapılmak isteyen kişilere karşı uyardı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Ekim'de kiraya nasıl zam yapılacak?

Kira sözleşmesini geçtiğimiz yıl ya da önceki yılların Ekim ayında yapmış olanlara bu ay yeni zam gelecek. Peki, Ekim'de kiraya nasıl zam yapılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

İmar barışı yapı sınıfı nasıl seçilir?

E-devlet üzerinden yapılan imar barışı başvurularında yapı sınıfının da seçilmesi isteniyor. Peki, imar barışı yapı sınıfı nasıl seçilir?

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün açılışı bir yıl erkene alındı!

İzmir'de yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak, Cumhuriyet tarihi boyunca kentte yapılan en büyük sağlık yatırımı olan ve 4 senede tamamlanması planlanan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsünde açılış tarihi bir sene önceye çekildi.

modül evlerin yapısı Haberi

modül evlerin yapısı

Hafif çelik yapı markası Steelife tarafından üretilen Modül Ev, bir günde konut sahibi yapıyor. Yazlık ya da kalıcı yaşam alanları sunan şirket, kişiye özel tasarımlarla seçenekleri artırmış durumda. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen taşınabilir, sökülebilir ve yeniden monte edilebilir Modül Ev'in 12 tipte üretilebildiğini vurguladı. 


Aydın, "Evler en fazla 10 günde teslim ediliyor. 52 metrekarelik bir modül evin fiyatı 47 bin lirayı buluyor"...