05 / 05 / 2024

Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası

Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası

Moğolistan'da inşaat ve altyapı alanında faaliyet gösteren bir Türk firması, "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı" ödülüne layık görüldü. Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası'nın iki yılda bir verdiği "İpek Yolu" ödüllerinin sahipleri belli oldu.

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en pahalı evi Chateau d'Armainvilliers 425 milyon Euro'ya satışa çıktı!

Paris yakınlarında yer alan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu kaydedilen evin satışı gerçekleştiğinde dünyanın en pahalı evi unvanını da kazanmış olacak.

Milli Emlak Tuzla'da ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak İstanbul'da ticaret ve konut imarlı 7 arsa satacak! Mega kentte 8 taksitle KDV'den muaf arsalar! 

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'daki 7 adet arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Ahmad Moınshırazı tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Milli Emlak 19 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Milli Emlak Ankara'da ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Mamak'ta yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara'da 8 taksitle arsa satıyor! Ticaret alanı imarlı arsalar için son fırsat!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Mamak'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası Haberi

Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası

Moğolistan'da inşaat ve altyapı alanında faaliyet gösteren bir Türk firması, "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı" ödülüne layık görüldü.


Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası'nın iki yılda bir verdiği "İpek Yolu" ödüllerinin sahipleri belli oldu.


İnşaat ve altyapı alanında faaliyetler yürüten Türk şirketi HNC "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü'nü kazandı. Türk şirketinin ödülünü Türkiye'nin Ulanbator Büyükelçisi Murat Karagöz aldı. Karagöz, Türk şirketinin yöneticilerini ve çalışanlarını, Moğolistan'daki başarılı faaliyetleri dolayısıyla tebrik etti.


Karagöz, bu tür başarıların Türkiye ile Moğolistan arasındaki ticaret hacminin artırılmasına katkıda bulunacağını ifade etti.


Ödül alan şirketin Müdürü Hüseyin Öztürk de "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü'nü kazandıran projenin, özellikle atıklardan biyogaz ve enerji üretimi imkanı sağlaması ve çevreye kötü koku yayılmasını önleyici filtrasyon sistemleriyle ön plana çıktığını söyledi.



Ulanbator şehrinden geçen...