02 / 05 / 2024

moğolistanın evlerini türklermi yapacak

moğolistanın evlerini türklermi yapacak

216 Yapı, nüfusun bir kısmının hala baraka ve geleneksel bozkır çadırlarında yaşadığı Moğolistan’da 3 bin konutluk bir inşaat projesi hayata geçirecek. Projenin yapımına Nisan ayında başlanacak...

TİKA, Moğolistan'da araştırma merkezi ve müze binası inşa etti!

Moğolistan'da Duha Türklerinin yoğun olarak yaşadığı Tsagaannuur ilçesinde araştırma merkezi ve müze binası inşa edildi.

TİKA Moğolistan’da müze açacak!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ,Türklerin tarihini anlatan eserleri korumak ve gelecek nesillere aktarabilmek için Moğolistan’da müze açacak.

TİKA, Moğolistan'daki en büyük kubbeli camiyi restore ediyor!

TİKA, Moğolistan'da Kazak Müslümanların yaşadığı bölgede bulunan Konya Kültür Merkezi ve Camisi’nin dış cephe yenileme çalışmalarına başladı.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Moğolistan'daki konut kiralama programı sektörü canlandıracak!

Prof. Dr. Ramazan Demir, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kahvaltı toplantısında "Moğolistan'da onaylanan kiralık konut programıyla inşaat sektöründeki duraklamanın harekete geçmesi bekleniyor." açıklamasında bulundu.

TİKA Moğolistan'da inşaat ve turizm yatırımları yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Moğolistan'da madencilik, tarım, hayvancılık, altyapı ve inşaat, imalat ve turizm alanlarında 450 civarında proje gerçekleştirdi.

Moğolistan'da Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü'nü Türk şirketi kazandı!

Moğolistan'da inşaat ve altyapı alanında faaliyet gösteren bir Türk firması, "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı" ödülüne layık görüldü. Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası'nın iki yılda bir verdiği "İpek Yolu" ödüllerinin sahipleri belli oldu.

Davaa Ganbold Esenler'deki dönüşümle ilgili bilgi aldı!

Moğolistan'ın Chingeltei Belediye Başkanı Davaa Ganbold, Esenler'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Sezayi Köse'den bilgi aldı

TİKA Moğolistan’da 89 yıllık okulu yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Moğolistan'da başlayacak yeni eğitim ve öğretim dönemine bir okul tadilatı ile destek verdi.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açtı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, dünyadaki büyümesini hızla sürdürüyor. 66 ülkede 444 satış noktasına sahip olan Çilek, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.

Moğolistan'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Türkiye-Moğolistan İş Konseyinde konuşan Moğolistan İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Tsogbaatar, ülkesinde ciddi bir kentsel dönüşüm ve nitelikli toplu konut üretimi için seferberlik başladığını söyledi.

Damdin Tsogbaatar: Türk müteahhitlerini Moğolistan'da görmek istiyoruz!

Moğolistan nüfusunun yüzde 67'sini 2021 yılına kadar nitelikli konutlara yerleştirmek istediklerini söyleyen Moğolistan İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Damdin Tsogbaatar, "Türk müteahhitlik sektörünü Moğolistan'da görmek istiyoruz" dedi.

moğolistanın evlerini türklermi yapacak Haberi

moğolistanın evlerini türklermi yapacak


216 Yapı, nüfusun bir kısmının hala baraka ve geleneksel bozkır çadırlarında yaşadığı Moğolistan’da 3 bin konutluk bir inşaat projesi hayata geçirecek.


 Nisan ayında yapımına başlanacak olan proje Moğolistan’ın başkenti Ulanbatur’da Tumen Amgalan arazisi üzerinde yükselecek. 216 Yapı, projeyi Moğolistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Grandline firmasıyla birlikte...