12 / 05 / 2024

Mohamad Yaman Obeıd

Mohamad Yaman Obeıd

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Deprem bölgesinde yeni sel riski var mı? Prof. Dr. Orhan Şen tek tek açıkladı!

Şanlıurfa ve Adıyaman'da dün yaşanan sel felaketinde 15 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Peki deprem bölgesinde yeni sel riski var mı?

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Adıyaman İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Adıyaman'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Mohamad Yaman Obeıd Haberi

Mohamad Yaman Obeıd

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu. 


Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Emlak : Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...