16 / 05 / 2024

Mohamed Hadid malikanesi

Mohamed Hadid malikanesi

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Gigi ve Bella Hadid New York'tan 12 milyon dolara iki ev aldı!

Hadid kardeşlerin, New York'ta sessiz sedasız iki ev aldığı ve bu evlere yaklaşık 12 milyon dolar ödediği öğrenildi...

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 43 milyon dolara ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında lüks malikane almıştı. Gates'in malikanesi ilk kez görüntülendi...

Mihrimah Sultan Malikanesi satışta!

Dünyanın en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'ın en özel eserlerinden biri Mihrimah Sultan Malikanesi satışa çıkarıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Ankara'nın en gözde malikanesi 22 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara’nın en gözde malikanesi, 22 milyon TL’den satışa sunuldu. 4 katlı ve 1250 metrekare kullanım alanlı Çayyolu’ndaki malikane, yeni sahibini bekliyor.

Mohamed Hadid malikanesi Haberi

Mohamed Hadid malikanesi

Milliyet'te yer alan habere göre; ABD’de yaşayan emlak kralı Mohamed Hadid Los Angeles’ta inşasına devam edilen mega malikanesi nedeniyle davalık oldu.


Filistinli emlak kralı ve model Gigi-Bella Hadid kardeşlerin babası Mohamed Hadid davalık oldu.  İş adamını, Bel Air bölgesinde yer alan inşaatın çevreye verdiği zarar nedeniyle dört komşusu mahkemeye verdi. 

Starship Enterprise (Uzaygemisi Projesi) adı verilen yapının yasal olmadığı gerekçesiyle komşular tarafından yıkılması istendi. 

Mega malikane, 2015’te de şikayet edilmişti. Komşular, o dönem bir kısmı yıkılan yapının eskidiğini ve bu nedenle çökmesinden korktuklarını belirtti.