05 / 05 / 2024

Mohammad M Mad Almarzooq

Mohammad M Mad Almarzooq

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad M Mad Almarzooq, Khaled Issam A H D Almarzooq tarafından 11 Mayıs'ta kuruldu.

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Altın fiyatları uçmadı adeta fırladı! Altın yatırımcıları hemen bakın! 8 Aralık Cuma altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın son işlem günününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor.  Altının ons fiyatı bugün 2030 dolar oldu. Altın uçmadı bugün resmen fırladı. Peki gram, çeyrek ve yarım altın bugüne ne kadar oldu? 8 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Ons altın yüzde 0,03 yükselerek 1948 dolar oldu. Altın fiyatları yeni haftanın başından itibaren uçmadı resmen fırladı. 1 gramı bile olan yaşadı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ka

Tekdanış Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekdanış Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Ghaffarı tarafından kuruldu.

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Netflix şifre paylaşımını yasakladı, abonelikte artış yaşandı!

Netflix kısa süre önce şifre paylaşımına kısıtlama getirmişti. Bu kısıtlamaların sonucunda, Netflix aboneliklerinin artışı gözden kaçmadı. Dünya çapında dizi ve film platformu olan Netflix, getirdiği yasakların sonucunu olumlu bir şekilde almaya başladı. 

Merkez Bankası'nın milyar dolarlık müdahale

Merkez Bankası TL'deki değer yitiğini sınırlamak için 18 ayda 177 milyar dolar satarak piyasaya müdahalede bulundu. Seçimlere sayılı zaman kala Merkez'in sadece Nisan ayında 50 milyar dolarlık satış yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

Tarım Kredi Kooperatifi Nisan ayına bomba gibi giriyor! İşte 25 Mart-9 Nisan arası aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 25 Mart-9 Nisan arası indirimli ürünler kataloğunu vatandaşla paylaştı. sebze reyonundaki ürünlere gelen indirimler dikkatlerden kaçmadı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin indirimli ürünler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad M.M.A tarafından kuruldu.

AK Parti az önce duyurdu! EYT’de yasayı bekleyenlere ‘toplu maaş’ müjdesi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi halen yasalaşmadı. Peki bu düzenlemenin TBMM’de de yasalaşmasının gecikmesi durumunda EYT mensupları maaşlarını toplu olarak mı alacak? Diğer yandan emekli olan EYT’liler çalıştıklar işten ayrılırsa bu durum bir sıkıntı yaratacak mı?İşte bu sorunun cevab

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! Müteahhitler dairelerin fiyatlarını artırıyor!

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! 3 senelik Hazine desteğiyle taksit tutarları avantajlı görünen kampanyada beklentiler ve gerçeklerin uyuşmadığı ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

Volkswagen Passat Alltrack'a zam geldi mi? İşte Volkswagen Passat Alltrack 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen’in yeni station modeli olan Passat Alltrack'ın 2022 kasım ayı fiyatları yayımlandı. Yeni açıklanan listede Volkswagen’in bazı modellerine zam yapıldığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Volkswagen Passat Alltrack'ın 24 Kasım 2022 fiyat listesi…

Mondial Fury 110i'ye bu ay zam yok! İşte Mondial Fury 110i 11 Kasım 2022 fiyat listesi!

Mondial Fury 110i'ye bu ay zam yok. "En yeni şehirli ile tanışmadın mı ? İşte tam zamanı" sloganıyla alıcılarını bekleyen Mondial Fury 110i'nin Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Mondial Fury 110i 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mohammad M Mad Almarzooq Haberi

Mohammad M Mad Almarzooq

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad M Mad Almarzooq, Khaled Issam A H D Almarzooq tarafından 3 milyon 600 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- Gayrimenkul 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, inşa etmek, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...