20 / 05 / 2024

Mohammed A.A Haydar

Mohammed A.A Haydar

Fortune Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nevzat Efeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammed A.A Haydar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

ODMD Başkanı Bozkurt açıkladı! “Birçok markada araç kalmadı!”

Ali Haydar Bozkurt, beklentilerinin bu yıl 2022’dekine yakın miktarda araç bulunması olduğunu açıkladı.

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.S.S. Al-Hemyarı tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed A.H H. tarafından kuruldu.

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.A. Al-Malık tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa Mevlevihanesi yıl sonunda açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kasımpaşa Mevlevihanesi'nin yıl sonuna kadar bitirileceğini ve hizmete açılacağını belirtti...

Ababil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ababil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile K. Mohammed A. Al-Attiya tarafından kuruldu. 

Taksim Camisi 2020'de açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Yıldız, "Caminin mermer kaplama işleminin yüzde 90'ı bitti, yıl sonu itibariyle tamamlanacak. 2020 yılının yazında Taksim Camisi ibadete inşallah açılacak" diye konuştu...

Mohammed A.A Haydar Haberi

Mohammed A.A Haydar

Fortune Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nevzat Efeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammed A.A Haydar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Fatih'te kuruldu. 


Fortune Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu; 1-a.Her Türlü Katı Atık ve Hurda Maddelerin İthalatını İhracatını Yapmak Ve bu maddelerin Ekonomiye Geri kazandırılması için Katı Atık İşleme Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Kurmak İşletmek b.Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi; c.Maden Kanunu ve Taş Ocakları Nizamnamesine göre her türlü maden cevherini ve diğer sanayi hammaddelerini aramak, işletmek ve madensahaları aramak, işletme ruhsatnamelerini ve işletme imtiyazlarını iktisap etmek, devir almak veya devir etmek, kiraya vermek,...