05 / 05 / 2024

Mohammed Maher Melato

Mohammed Maher Melato

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Maher Melato, M.B. Abdulwahab Elghandour tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Maher Sigorta'dan bina tamamlama sigortası!

Hayat dışı sigortacılık alanında geniş portföye sahip olan Maher Sigorta  bina tamamlama sigortasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalbım Hacıosman, Maher Khader ve Mohammed Khader ortaklığında kuruldu.

Maher Danışmanlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maher Danışmanlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdulhameed Qaıd Alı Al-Quhfa ve Maher A.Qaıd Al-Quhfa ortaklığında kuruldu. 

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Maher Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maher Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Jamous tarafından kuruldu.

Enjoy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enjoy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mohammad Maher Saab tarafından Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Umer Basar tarafından kuruldu. 

Al Aqely Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aqely Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile AbdukWahıd Aqel ve Qasem Mohammed ortaklığında kuruldu. 

Mohammed Maher Melato Haberi

Mohammed Maher Melato

Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Maher Melato, M.B. Abdulwahab Elghandour tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,devre mülk,apart otel,motel,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü alet,makine,cihaz ve teçhizatın alım,satımı ithalatını ve ihracatını yapmak.


Best Of Investment Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi, 1979 Sokak, Önay Garden Residence...