18 / 05 / 2024

Moldova ameliyat organizasyonu

Moldova ameliyat organizasyonu

Dünya'nın eski Sovyet cumhuriyetlerinden ve Avrupa'nın en yoksul ülkelerinden biri olan Moldova'da parasızlıktan ameliyatta inşaat aletleri kullandılar. Olay, başkent Csinau'daki Ignatenco Çocuk Hastanesi'nde meydana geldi...

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onut Karagöz tarafından kuruldu.

Moldova'da inşaat ve turizmde Türk yatırımcılar için fırsatlar var!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün yaptığı açıklamada, "Türk yatırımcılar için Moldova ve Gagauz Yeri'nde önemli fırsatlar var. Özellikle tarım, inşaat, altyapı, sanayi ve sağlık sektörlerinde önemli fırsatlar Türk yatırımcıları bekliyor" dedi.

Türk müteahhitlere Moldova'da güven tam!

DEİK Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit firmalarının Moldova'da gerçekleştirdikleri projelerde kaliteli ve zamanında iş yapma konusundaki bilinirlikleri ve güvenirlikleri yüksek" dedi...

Moldova'dan Türk iş adamlarına yatırım çağrısı!

Moldova Yatırım Ajansı Direktörü Rodica Verbeniuc, Türk yatırımcıların Moldova'da özellikle otel ve inşaat endüstrilerinde başarılı hikayelere imza attığını söyleyerek yatırım çağrısı yaptı.

Dubai’den ev alana Moldova pasaportu!

Dubai’den 1.3 milyon dolarlık ev satın alana Moldova pasaportu verilmesi AB’de güvenlik endişesine neden oldu.

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türk inşaatçılara Moldova'da yatırım fırsatı!

Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, Başkan Erdoğan'a Moldova’da hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Bora, Türk yatırımcıların bölgede 350 milyon dolarlık projeye imza attıklarını söyledi.

Moldova’daki Cumhurbaşkanlığı Binası hizmete açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Moldova’da yenilenen Cumhurbaşkanlığı Binası’nın açılışını yapacak. Bina, Kişinev bölgesinin sembolü olarak görülüyor.

Konut sektöründe ameliyat şart!

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Akıncı, "Konut sektöründe tüm alınan tedbirler pansuman... Ameliyat şart" dedi...

Moldova’da yatırım için tarım arazisi kiralanabilir!

Moldova’da yatırım için cazip olabilecek en önemli sektör tarım ve tarıma dayalı sanayi olduğunu söyleyen Kişinev Büyükelçisi Hulusi Kılıç tarım arazilerinin kiralanabileceğini söyledi..

Selay Yapı Organizasyonu Anonim Şirketi kuruldu!

Selay Yapı Organizasyonu Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Özmarasalı ve Selami Özmarasalı ortaklığında kuruldu.

Ergün Turan: Ameliyat masasındaki cerrah kadar hassasız!

Yöresel mimariye geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Turan, "TOKİ bir beton canavarı gibi gösteriliyor. Şehre dair endişe duyanların kaygılarını anlıyoruz. Bu endişeleri biz de taşıyoruz. Bu yüzden de ameliyat masasındaki cerrah kadar hassasız" şeklinde ifadelerde bulundu.

Moldova ameliyat organizasyonu Haberi

Moldova ameliyat organizasyonu

Moldova, eski Sovyet cumhuriyetlerinden ve Avrupa'nın en yoksul ülkelerinden biri. Ülkedeki bir çocuk hastanesinde yapılan ameliyatta, parasızlıktan inşaat malzemeleri kullanıldı. Olay, başkent Csinau'daki Ignatenco Çocuk Hastanesi'nde meydana geldi. Ortopedi ameliyatında doktorlar, gerçek ameliyat malzemelerinin bulunmaması nedeniyle matkap, pense ve elektrikli testere gibi inşaatlarda kullanılan aletler kullandı. Doktorlar, olayın vahametini anlatmak ve durumu protesto etmek amacıyla inşaat malzemeleri kullandıkları ameliyatı da kameraya alarak medyaya verdi. Ameliyat görüntülerinin ortaya çıkması tartışmalara sebep oldu. 

Moldova'da yayınlanan Panorama gazetesinde yayımlanan habere göre, ameliyatta bulunan doktorlardan Nicolae Curca, bu tür malzemelerin tam sterilizasyonunun çok güç ve çoğu zamanda imkânsız olduğunu söyledi. Skandala Başbakan Iurie Leanca el koydu. Leanca, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirirken, Sağlık Bakanı Andrei Usatii de hastaneye yeni ameliyat malzemeleri gönderildiğini duyurdu. 


MOLDOVA...