17 / 05 / 2024

moood Döşemelik kumaş fuarı

moood Döşemelik kumaş fuarı

Döşemelik kumaş fuarı 10-12 Eylül'de yapıldı. Dünya ev tekstili sektörünün en büyük oyuncularından Türkiye, 10-12 Eylül tarihleri arasında Brüksel’de gerçekleştirilen MOOD Fuarı’nda yine gövde gösterisi yaptı...

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü! Philips PerfectCare 9000 Series ne kadar?

Buhar kazanlı ütü Philips PerfectCare 9000 Series satış fiyatı belli oldu. Philips PerfectCare 9000 taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü olma özelliğini bulunduruyor. İşte ürünün özellikleri ve satış fiyatı…

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Boyteks'ten yeni inşaat yatırımlarına 20 milyon euroluk yatırım!

Yatak kumaşı, döşemelik kumaş ve halı üretiminde faaliyet gösteren Boyteks Tekstil, kapasite artışı, modernizasyon ve yeni inşaat yatırımları için 20 milyon euroluk yatırım yapıyor.

Alfemo kedi tırmıklarına karşı dayanıklı kumaş kullanıyor!

Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design 50 markayla ev ve ofislerin dekorasyonunu üstlendi!

1992 yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev - çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Zecca Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zecca Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 2 milyon TL sermaye ile Şişli'de, Cemil Kumaş , Vahap Aslan ortaklığında kuruldu.

Duvar kağıdında kumaş etkisi!

Duvar kağıdında lüks yüzeyler ve farklı doku alternatifleri sunan HannaHome’un temsilcisi olduğuRasch Textil, kumaş trendlerinden ilham alan yeni duvar kağıdı koleksiyonu ‘Comtesse’ ile özel dokuları yaşam alanlarına taşıyor.

Denizden toplanan atıklar kumaş ve ambalaja dönüşecek!

Denizlerdeki plastik ağırlıklı ambalaj atıkları toplanarak geri dönüştürülüyor ve geri dönüştürülmüş bu malzemelerden günlük hayatımızda kullandığımız birçok ürün üretiliyor.Denizden toplanan atıklar kumaş ve ambalaja dönüşecek.

Première Vision yılda iki kez İstanbul’da düzenlenecek!

1973 yılından bu yana, Paris’te dünyanın en önemli kumaş fuarlarından birini düzenleyen Première Vision artık İstanbul’da da yılda iki kez düzenlenecek. Première Vision İstanbul, ilk kez 29-30-31 Ekim tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Premiere Vision 29-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek!

1973'ten beri Paris'te devam eden ve Türk tekstil sektörünün yakından takip ettiği kumaş fuarı Premiere Vision artık İstanbul'da da düzenlenecek. 150 şirketin katılacağı ilk fuara, 5 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

moood Döşemelik kumaş fuarı Haberi

moood Döşemelik kumaş fuarı

Dünya ev tekstili sektörünün en büyük oyuncularından Türkiye, 10-12 Eylül tarihleri arasında Brüksel’de gerçekleştirilen MOOD Fuarı’nda yine gövde gösterisi yaptı. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği(TETSİAD) üyesi 36 firmanın yer aldığı fuarda, Türk firmaları hazırladıkları koleksiyonlar ile bu yıl da ilgi odağı oldular.



TÜRKİYE İLK 3’TE


Döşemelik kumaş sektörü için fuarın dünya çapında en etkili organizasyonlardan biri olduğunu dile getiren TETSİAD Başkan Yardımcısı Ali Sami Aydın, Türkiye’nin sektörde ilk sıralarda olduğunu kaydetti. 


MOOD Fuarı gibi niş fuarların önemine dikkat çeken Ali Sami Aydın; “Tekstil sektörü hayatımızın hemen her alanında var olan bir sektör. Biz de, tekstilin her alanında olduğu gibi ‘döşemelik kumaş’ alanında da çok iddialıyız. Tüm dünyanın saygı duyduğu ürün kalitemizin yanına tasarım gücümüzü de ekledik. Artık döşemelik kumaş trendlerinin...