29 / 04 / 2024

Mordoğan 2014 yatırımları

Mordoğan 2014 yatırımları

Coşkun Beşok, Mordoğan'daki yatırımlarını büyüttü. Beldedeki Ayı Balığı Koyu'nu satın alan Beşok, buraya bölge için de önemli bir prestij kaynağı olan 5 yıldızlı otel kalitesinde bungolov evlerden oluşan Seal Beach Club'ı inşa etti.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mordoğan 2014 yatırımları Haberi

Mordoğan 2014 yatırımları


İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan'daki Ardıç Plajı'na bakan Deniz Oteli'ni satın alarak turizmciliğe başlayan İzmirli tanınmış işadamı Coşkun Beşok, Mordoğan'daki yatırımlarını büyüttü. Beldedeki Ayı Balığı Koyu'nu satın alan Beşok, buraya bölge için de önemli bir prestij kaynağı olan 5 yıldızlı otel kalitesinde bungolov evlerden oluşan Seal Beach Club'ı inşa etti.


Cazibe merkezi

Coşkun Beşok, "Turizmin yeni gözdesi Karaburun Yarımadası'nın en önemli çekim merkezi olacak bir tesisi turizme ve ilçemize kazandırdık. Tesisi, Karaburun'a renk katacak, sosyal yaşamı da hareketlendirecek özellikte tasarladık. Seal Beach Clup için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. Türkiye'de yemek dünyasının en ünlü aşçı ve profesyonellerini transfer ettik. Bu sebeple mutfağımızda unutulmayacak lezzetlerimiz var. Ayrıca sadece yaz aylarında değil, 12 ay turizme hizmet veriyoruz. 25 çeşit zengin mönüyü müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz"...