15 / 05 / 2024

mordoğan ileri biyolojik atık su arıtma tesisi

mordoğan ileri biyolojik atık su arıtma tesisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan'da çevre yatırımlarına hazırlanıyor. Böylece, Mordoğan sağlıklı kanal altyapısına kavuşacak, evsel atıklar ileri biyolojik atık su arıtma tesisinde arıtılacak ve içme suyu şebekesi baştan sona yenilenecek.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması 'Sözümüzü yerine getireceğiz'

Erdoğan asgari ücret ile ilgili olarak, "Önümüzdeki yılbaşında daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! İkramiyeler bugün ödeniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kamu işçisini ilgilendiren ek zam ile ilgili müjdeyi verdi. Erdoğan, kamu işçileri için, "Ücretlerinde yüzde 28’i bulan artış sağlamış oluyoruz." ifadesini kullandı.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Enerjide ülkemizi daha da ileri götüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşa edilen hidroelektrik santrallerle Türkiye'yi bu alanda farklı boyuta taşıdıklarını belirterek, "Enerjide ülkemizi inşallah daha da ileri götüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Kamu işçilerine ek ödeme verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla işçileri ilgilendiren karar yayımlandı. Böylece işçiler merakla bekledikleri ek ödemelerine kavuşuyor. İşçilere ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde verilirken, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde hesaplara geçmiş olacak.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! O tarih değişti

Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışan işçileri korumak için bazı kararlar alınmıştı. Şu an için bir yıla yakın bir süre uygulanması öngörülen yasakla, iş hukukundaki normal fesih sisteminden farklı bir süreç işlemeye başladı. Fesih yasağı 17 Mart 2021'e kadar uzatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden emlakçı tutuklandı!

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret ettiği ve terör örgütü propagandası yaptığı ileri sürülen emlakçı Mehmet K. Eskişehir'de tutuklandı.

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Galataport şantiyesinde çalışan bir işçi hayatını kaybetti!

Koronavirüs salgınına rağmen faaliyetlerine devam edilen Galataport şantiyesinde çalışan Hasan Oğuz, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. DİSK, Oğuz'un ölüm raporuna 'bulaşıcı hastalık' yazıldığını ve koronavirüs belirtileri olduğunu ileri sürdü...

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

mordoğan ileri biyolojik atık su arıtma tesisi Haberi

mordoğan ileri biyolojik atık su arıtma tesisi


Mordoğan'da, 40-50 yıllık asbest ve PVC hatlardan oluşan içme suyu şebekesi, sağlıklı ve basınca dayanıklı borularla yenilenecek. Kanal alt yapısı olmayan Mordoğan'a kanalizasyon şebekesi döşemek ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de çalışmalara başladıklarını bildiren İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, "Öncelikle kanalizasyon şebekesi için proje çalışmalarımız sürüyor. Toplam 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşeyeceğiz. 


Mordoğan'ın Sulucadere Mevkii'nde 17 bin metrekarelik alanda beldenin uzun yıllar ihtiyacım karşılayacak ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kuracağız. Kanal ve arıtma, tesisi yatırımları eş zamanlı olarak yürütülecek. Arıtma için de önümüzdeki aylarda proje ihalesine çıkıyoruz. Proje süresi 6 ay olacak ve ardından yapım İhalesine çıkacağız" diye...