05 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Kamu işçilerine ek ödeme verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Kamu işçilerine ek ödeme verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla işçileri ilgilendiren karar yayımlandı. Böylece işçiler merakla bekledikleri ek ödemelerine kavuşuyor. İşçilere ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde verilirken, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde hesaplara geçmiş olacak.



Milyonlarca kamu işçisine  2021 yılında yapılacak olan ek ödemenin tarihi belli oldu. Ödemelerin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde verilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; 6772 sayılı Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere, 2021 Yılında Verilecek İlave Tediyenin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Kamu işçilerine ek ödeme verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan karara göre, 2021 yılında 6772 sayılı Kanun kapsamındaki işçilere verilecek ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz, diğer yarısı ise 17 Aralık'ta ödenecek.

Müjde! 1.500 ve 3.000 lira ek ödeme verilecek!

 

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön