19 / 05 / 2024

ek ödeme işçi

ek ödeme işçi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla işçileri ilgilendiren karar yayımlandı. Böylece işçiler merakla bekledikleri ek ödemelerine kavuşuyor. İşçilere ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde verilirken, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde hesaplara geçmiş olacak.

Asgari ücretli resmi tatilerde çalışırsa ek ödeme alacak! 1 defaya mahsus verilecek olan ikramiye ne kadar? 

Sene sonuna kadar resmi tatil günlerinde çalışanların ek ödeme alacakları kaydedildi. Bu karar  kapsamında, işverenler çalışanlarına her resmi tatil günü için bir günlük ek ödeme gerçekleştirecekler.  Fakat, tatil günleri hafta tatiline denk geldiğinde, bu ödeme miktarları daha da artmış olacak.

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Emekli maaş farkları takvimi belli oldu! Yüzde 5'lik ek zamda son dakika gelişmesi! 

Milyonlarca emekli ek ödeme takvimi için gelecek açıklamaları merakla takip ediyor. Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam takvimi belli oldu. İşte ayrıntılar..

SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklilerine ek zam için beklenen tarih sızdı!

Milyonlarca SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklisinin merakla beklediği ek zam için beklenen tarih sızdı. İşte o tarih...

Başvurusunu eksiksiz yapana İŞKUR’dan 10 bin 650 TL ödeme! İŞKUR resmen açıkladı!

İŞKUR’a başvuru yapan kişiler, kişisel durumlarına bağlı olarak en düşük 5 bin 325 TL ve en yüksek 10 bin 650 TL arasında değişen ödemeler alacak. Bu ödemeler, bireyin sigorta giriş süresine ve işsizlik dönemine bağlı olarak hesaplanacak. İşte detaylar...

4,5 litre ayçiçek yağında büyük indirim: Elini çabuk tutan karlı çıkacak

Bir market, ayçiçek yağı için büyük bir indirim sunuyor. 4,5 litrelik ayçiçek yağı, oldukça düşük bir fiyata satılıyor. İşte ayçiçek yağındaki bu indirimle ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

Ek MTV için dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişiler ne yapmalı?

Dünya yazarı Zeki Gündüz, Anayasa Mahkemesi'nin iptal talebini reddettiği ek MTV'de dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişilerin ne yapması gerektiğini kaleme aldı.

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi! Hesaplara maaşa ek 7 bin 500 TL yatırılacak!

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, hesaplara maaşa ek olarak 7 bin 500 TL yatırılacak.

Ek MTV iptal mi oldu? Ek MTV için Anayasa Mahkemesi kararı

Ek MTV'nin kaldırılıp kaldırılmadığı konusu araç sahipleri arasında büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda. Son zamanlarda "Ek MTV iptal mi?" sorusu öne çıkıyor. MTV'nin 3. taksit ödemelerinin son tarihi olarak 6 Eylül belirlenmiş olup 2023 yılı için Motorlu Taşıtlar Vergisi iki defa ödenecek.

Ayçiçek yağı indirimini duyan kuyruğa girdi: İkişer üçer adet kapış kapış satıldı!

TMO tarafından yapılan kampanyayı duyan markette kuyruğa girdi. Kapış kapış satılan ayçiçek yağı için tüketici resmen stok yaptı. İşte ayçiçek yağı indirimli fiyat listesi...

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulu ile ilgili yeni hamle geldi. 

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

ek ödeme işçi Haberi

ek ödeme işçi

Milyonlarca kamu işçisine  2021 yılında yapılacak olan ek ödemenin tarihi belli oldu. Ödemelerin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde verilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; 6772 sayılı Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere, 2021 Yılında Verilecek İlave Tediyenin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan karara göre, 2021 yılında 6772 sayılı Kanun kapsamındaki işçilere verilecek ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz, diğer yarısı ise 17 Aralık'ta ödenecek.

Müjde! 1.500 ve 3.000 lira ek ödeme...