04 / 07 / 2024

kamu işçilerine ek ödeme ne kadar

kamu işçilerine ek ödeme ne kadar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla işçileri ilgilendiren karar yayımlandı. Böylece işçiler merakla bekledikleri ek ödemelerine kavuşuyor. İşçilere ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde verilirken, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde hesaplara geçmiş olacak.

Temmuz 2024 taşeron ve kamu işçisi maaşları ne kadar oldu? 

Taşeron işçilerin maaşlarına yapılacak zam merak edilip vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Buna gçre, maaş zam oranı için detaylar da araştırılan konular arasında. Temmuz 2024 Taşeron ve kamu işçisi maaşları kaç TL oldu? 2024 Taşeron işçi ilave tediye ikramiyelerine ne kadar zam geldi? 

Kamu işçilerine müjde! İkramiyelerin ödeneceği tarih belli oldu! 2 taksitle verilecek!

Milyonlarca kamu işçisinin merakla beklediği ikramiyelerin ödeneceği tarih resmen belli oldu. Söz konusu ikramiyeler iki taksitle ödenecek. Peki kamu işçisi ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Kamu işçisi ikramiyeleri 2024 ne zaman verilecek?

Birleşik Kamu-İş'ten Emlak Konut GYO kampanyasına eleştiri: Taksitler 41 bin TL'den başlıyor!

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Yeşildağ yaptığı açıklamada Emlak Konut GYO kampanyasında taksitlerin 41 bin TL ile 52 bin TL arasında değiştiğini belirterek, düşük faizin aldatmaca olduğunu söyledi.

Deprem konutu başvuruları için ek süre verildi! Başvuruyu kaçıran depremzedelere müjdeli haber geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören ya da yıkılan ve hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1 günlük ek süre verildi.

Mahfi Eğilmez: Kamu işçilerinin zammı da yüzde 49,25'e çıkarılsın! 

MMemurlara yüzde 49,25 maaş zammı, kamu işçilerine yüzde 32,57'de ücret artışı yapıldı. Ekonomist Mahfi Eğilmez, kamu işçilerinin maaşlarının artırılması gerektiğini söyledi. İşte Mahfi Eğilmez'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu açıkladı! Açlık sınırı 15 bin 548 lira...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamaya kapsamında yer alan verilere göre, kasım ayında açlık sınırı 228 lira daha fazlalaşarak 15 bin 648 liraya kadar çıktı. Yoksulluk sınırı da 1187 lira yükselerek ve 45 bin lirayı geçtiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

İŞKUR: Kamu kurumuna deneyimli deneyimsiz daimi personel alımı yapılacak

Kamu kurumu ilanlarını araştıranlara yeni bir ilan duyuru açıklaması daha yapıldı. İŞKUR, Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları üzerinden Konya Çeltik Belediyesi’ne KPSS’siz personel alınacağı açıklandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), KPSS 60 puanla kamu işçisi alımına başladı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kapsamında istihdam edilmek üzere 15 kamu işçisi alımı yapılacağı açıklandı. KPSS 60 puan şartı ile yapılacak işçi alımında detaylar da bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

90 bin taşerona kadro düzenlemesinde son durum ne? Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek?

Taşeron kadro konusunda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra memur ve emeklilere müjde vereceğini açıklarken gözler taşeron kadrosuna çevrildi. Peki Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek? 

Memur zammı için ek bordro çözümü! Ay başına yetişmiyor

En düşük memur maaşı 22 bin TL’nin üzerine çıktı. Ancak bakanlık genelgesi henüz yayımlanmazken, 15 Temmuz’dan itibaren maaş ödemesi başlayacak memurlar için ödeme sistemi dün itibariyle kapanış yaptı. Yasal düzenleme bu tarihe yetişmediği için fark ek bordro olarak yansıyabilecek.

Belediye işçilerine kadro gelişmesi! Reform niteliğinde adımlar atılacak! Açıklamalar peş peşe geldi!

Belediye işçilerine kadro düzenlemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında yaptığı açıklamada çalışmanın neredeyse bittiğini söylemişti. Peki, Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Çalışma Bakanlığı duyurdu! Kamu işçilerinin ikramiyeleri bugün hesaplara yatıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medyadan ilave tediye ödemelerine ilişkin bir açıklama yayımladı. Bu kapsamda kamu işçilerinin ikramiyeleri bugün hesaplara yatıyor.

kamu işçilerine ek ödeme ne kadar Haberi

kamu işçilerine ek ödeme ne kadar

Milyonlarca kamu işçisine  2021 yılında yapılacak olan ek ödemenin tarihi belli oldu. Ödemelerin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde verilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; 6772 sayılı Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere, 2021 Yılında Verilecek İlave Tediyenin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan karara göre, 2021 yılında 6772 sayılı Kanun kapsamındaki işçilere verilecek ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz, diğer yarısı ise 17 Aralık'ta ödenecek.

Müjde! 1.500 ve 3.000 lira ek ödeme...