08 / 05 / 2024

Müjde! 1.500 ve 3.000 lira ek ödeme verilecek!

Müjde! 1.500 ve 3.000 lira ek ödeme verilecek!

Milyonlarca sağlık çalışanı için müjdeli haber geldi. Sağlık Bakanlığı aşılama programında yoğun bir şekilde çalışan sağlık çalışanları ve aile sağlığı elemanları için ek ödeme yapacak.



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde yoğun bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre;  ek ödeme, sağlık tesisine fiilen katkı sağlayan personele verilecek. Sağlık tesisinin o dönemde elde ettiği gayrisafi hasılattan öncelikle Hazine payı, 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun 18 inci maddesinin birinci fıkrasının (k) bendi gereğince ayrılacak pay ile Bakanlık merkez payı ayrıldıktan sonra kalan miktar, 209 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin üçüncü fıkrasında belirlenen oranları geçmemek üzere personele ek ödeme olarak dağıtılabilir.

 Müjde! 1.500 ve 3.000 lira ek ödeme verilecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs  salgınına karşı devam eden aşılama çalışmalarında büyük emek veren  aile hekimlerine ek ödeme yapılmasına karar verildi. Buna göre, 1 Temmuz tarihinden itibaren aile hekimlerine 3 bin lira, aile sağlığı elemanlarına ise 1500 liraya kadar aylık ek ödeme yapılacak.

Bayramda çalışana 329 liralık ek ödeme!

Resmi Gazete'de yayımladı: 4 ay ek ödeme yapılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön