28 / 04 / 2024

Resmi Gazete'de yayımladı: 4 ay ek ödeme yapılacak!

Resmi Gazete'de yayımladı: 4 ay ek ödeme yapılacak!

Koronavirüs salgını sürecinde büyük emek sarf eden binlerce sağlık çalışanları için sevindirici haber geldi. Sağlık çalışanlarına 4 aylık ek ödeme için düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.



Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesislerinde çalışan personele 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren 4 ay süreyle ek ödeme yapılacak.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Resmi Gazete'de yayımlanan "Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" ile 4 Mart 2020 tarihli yönetmeliğe geçici madde eklendi.

Resmi Gazete de yayımladı: 4 ay ek ödeme yapılacak!

Yeni yönetmeliğe göre 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren 4 ay süreyle yer  veya personel açısından kapsam ve oran bakan tarafından belirlenmesi şartıyla personele ek ödeme yapılacaktır.

Bu şekilde yapılacak olan ödemelerin toplamı, mesai içi tavan ek ödeme tutarını geçemeyecek.

Sağlık çalışanlarının maaşlarından kesinti yapılmayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön