30 / 04 / 2024

Morn serisi seramik

Morn serisi seramik

Yeni ve çarpıcı ürünler geliştirmeye devam eden Serra Seramik, farklı dokuları ve 4 ayrı renk seçeneği dikkat çeken Morn serisi ile yaşam alanlarında benzersiz ve asil bir görünüm yaratıyor...

Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü ‘Calacatta’ mermerinin doğal dokusunu taşıdığı mekanlarda, sade ve seçkin bir atmosfer yaratıyor.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

Çanakkale Seramik Vera serisi ile yumuşak renkler!

Çanakkale Seramik, ‘Vera’ serisinin patchwork’ dekorları ile mekanlarda sıcak bir atmosfer yaratıyor

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Çanakkale Seramik Crocodile serisi ile mekanlarda gerçekçi görünüm!

Her bir karo seramiğin modüler döşenmesi ile karoya yeni bir boyut getiren Crocodile serisi, mekanlara gerçekçi ve yaşayan bir görünüm kazandırıyor.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Çanakkale Seramik Altera ile mermerin dokusu mekanlarda!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, alışılmışın dışında bir mermer dokusuna sahip ‘Altera’ serisi ile tarz sahibi yaşam alanları yaratıyor.

Morn serisi seramik Haberi

Morn serisi seramik



Özel karo tasarımlarıyla fark yaratan Serra Seramik yeni koleksiyonunda moda merkezi İtalya’nın özgün çizgilerini taşıyan Morn serisi ile karşımıza çıkıyor.  Yeni ve çarpıcı ürünler geliştirmeye devam eden Serra Seramik, farklı dokuları ve 4 ayrı renk seçeneği dikkat çeken Morn serisi ile yaşam alanlarında benzersiz ve asil bir görünüm yaratıyor.


Serra Seramik’in en yeni modeli Morn, asil görünümü ve soft dokuları ile dikkat çekerken, taşıdığı İtalyan çizgileri ile 2014 – 2015 yılının trendi oluyor. Beyaz, gri, antrasit ve vizon renklerinden oluşan mat yüzeyli Morn serisi, Line, Tessuto, Tessera ve Circle desenleri ile modern ve asil bir tarzda bir yaşam benimseyen kadınlar için eşsiz seçenekler sunuyor.


Seçkin mekanları, özel tasarımları ile benzeriz yapılar haline getiren Serra Seramik’in yeni serisi, kendinden emin, güçlü ve...