30 / 04 / 2024

mortgage kredi başvuru şartları

mortgage kredi başvuru şartları

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, mortgage başvuru şartları nelerdir?

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırırken, en çok merak edilen bankalardan biri Yapı Kredi oldu. Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 

Kredi kartı aidatlı olanlar dikkat! Başvuru yapmayı unutmayın

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen karta yansıtılan 473 liralık aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı.

150 bin TL değerinde faizsiz kredi sunuldu! Bu şartları karşılamayanlar başvuru yapamayacak

Yeni evlenen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisine ilişkin detaylar gündemde. Başvuru tarihi, yaş sınırı, kimlerin yararlanabileceği ve kredinin başlama tarihi gibi soruların cevapları konuşuluyor. İşte Erdoğan'ın gündeme getirdiği evlilik kredisiyle ilgili tüm bilgiler…

Milyonlarca öğrenciye 1250-3750 TL geri ödemesiz burs verilecek! İşte başvuru şartları...

KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) burs başvuruları, öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Özellikle yeni üniversiteye başlayacak gençler KYK burs başvuru takvimi hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte burs ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Yeni evlenecekler için faizsiz 150 bin TL kredi ne zaman verilecek? Başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurulan yeni evlenecekleri yakından ilgilendiren 150 bin TL evlilik kredisinin ne zaman verileceği ve başvuru şartları merak ediliyor. 

2023-2024 KYK burs ve yurt başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK burs ücreti ne kadar?

YKS'ye giren milyonlarca aday, 2023-2024 Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve yurt başvuru tarihlerinin başlayıp başlamadığını sorguluyor. Peki, 2023-2024 KYK burs ve yurt başvuru tarihleri belli mi? İşte detaylar...

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Bankaların kesenin ağzını açtığı bu dönemde, Denizbank yeni müşterilerine hoş geldiniz kampanyası kapsamında faizsiz kredi veriyor. Denizbank'ın faizsiz nakit avans kredisi için son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023.

O bankadan bu yaş altına 12 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvuru yapmak çok kolay!

O bankadan belirlenen yaş sınırının altında olan kişiler için 12 ay geri ödemesiz olarak kredi fırsatı sunulacak. Bu kredi fırsatından faydalanmak isteyen kişilerin ise başvuru yapması ve bu süreçten olumlu ayrılması gerekmektedir.

Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu?

Halkbankası kredi başvurusuna dair detaylar merak edilmektedir. Peki Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu? İşte detaylar!

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

5 milyon liraya kadar faizsiz kredi! Başvuru tarihini kaçırmayın

İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığı ile 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi verilecek. İşletmeler, söz konusu olan kredi desteğinden faydalanmak için 13 Ocak 2023’e kadar başvuru gerçekleştirebilecek. İşte detaylar…

mortgage kredi başvuru şartları Haberi

mortgage kredi başvuru şartları

Mortgage başvuru şartları!

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, morgageyi kimler alabilir? Mortgage başvuru şartları nelerdir?


Mortgage kredi şartları, bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Bir kimseye veya taşınmaza bir banka kredi vermezken; bir diğer banka bu taşınmaza kredi verebiliyor.


Ancak genel olarak bankaların mortgage başvuru aşamasında istediği bilgi ve belgeler hemen hemen aynı oluyor. Mortgage kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Mortgage kredi şartları ..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam...