30 / 04 / 2024

mortgageye kimler başvurabilir

mortgageye kimler başvurabilir

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, mortgage başvuru şartları nelerdir?

Ev almak isteyenlere 500 bin TL'lik konut desteği! Şartlar tek tek açıklandı, kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin liralık konut desteği için de düğmeye basmıştı. Peki Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'lik konut desteği nasıl alınır? 500 bin TL'lik konut desteği için kimler başvurabilir? 

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

İŞKUR duyurdu! KPSS şartı yok! Tam 548 büro memuru alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu tarafından  özel şirketlere ve kurumlara sınavsız ve KPSS şartı olmadan toplamda 548 büro memuru alımı yapılacağı açıklandı. Peki kimler başvuru yapabilir, başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

SGK resmen duyurdu! 529 memur alınıyor! Dev alımda tarih belli oldu, şartlar açıklandı! Fırsatı sakın kaçırmayın

Sosyal Güvenlik Kurumu dev personel alım ilanını açıkladı. SGK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 529 memur alımı yapılacak. Peki SGK memur alımı başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir? SGK personel alımı başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Üniversite öğrencileri için 2023 TEV burs başvuruları başladı: Kimler başvuramaz, nasıl başvurulur?

2023-2024 akademik yılı, üniversitelerin öğrencilere kapılarını yeniden aralamasıyla başladı. Yeni başlayan gençler ve devam edenler, eğitim giderlerini desteklemek adına burs olanaklarına yöneliyor. Bu noktada Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından sağlanan burs fırsatları öne çıkıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.079 memur alımı başvuruları başladı! Kimler başvurabilir?

23 Ağustos 2023 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan duyuru ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2.079 memur alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlar, en az ilkokul mezunu olmak kaydıyla başvurular başlamıştır. Başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgiler haberin devamında...

2023 GSB personel alımı başladı! Kimler başvurabilir ve nasıl yapılır?

GSB personel alımı duyuları 2023 yılının yeni eğitim öğretim yılında başladı. Bu nedenle gözler GSB personel alımı ile ilgili detayların neler olduğuna yöneldi. Başvuru tarihi belirlenmiş olup adaylar için gereken şartlar da belirlenmiştir. 

KPSS şartı yok, mülakat yok! O hastaneye 94 personel alımı yapılıyor! Bugün son gün! Fırsatı kaçırmayın!

Hastane bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlara çifte müjde geldi. O hastane KPSS şartı ve mülakat olmadan 94 personel alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir? 

mortgageye kimler başvurabilir Haberi

mortgageye kimler başvurabilir

Mortgage başvuru şartları!

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, morgageyi kimler alabilir? Mortgage başvuru şartları nelerdir?


Mortgage kredi şartları, bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Bir kimseye veya taşınmaza bir banka kredi vermezken; bir diğer banka bu taşınmaza kredi verebiliyor.


Ancak genel olarak bankaların mortgage başvuru aşamasında istediği bilgi ve belgeler hemen hemen aynı oluyor. Mortgage kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Mortgage kredi şartları ..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam...