30 / 07 / 2024

mortgageye kimler başvurabilir

mortgageye kimler başvurabilir

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, mortgage başvuru şartları nelerdir?

TOKİ'den hiç evi olmayan vatandaşlara ucuz konut fırsatı!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak projesini açıkladı. Proje kapsamında, hiç evi olmayan vatandaşlar yapılacak olan bu kampanyadan faydalanabilecekler. TOKİ başvuruları nasıl yapılacak? TOKİ'ye kimler başvurabilir? 

Aksigorta personel alımı yapacak!

Aksigorta tarafından farklı pozisyon ve illere personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında, açık bulunan pozisyonlar hangileri? Kimler başvuru yapabilecek?

Emlak Konut GYO 1,29 faiz kampanyasına kimler başvurabilir, son başvuru tarihi ne zaman?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan Emlak Konut GYO 1,29 faiz kampanyasına kimler başvurabilir? Emlak Konut GYO faiz kampanyası için son başvuru tarihi ne zaman?

İŞKUR duyurdu! TYP'li 115 personel alımı yapılacak...

Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Nevşehir Valiliği tarafından 115 TYP'li personel alımı gerçekleştirileceği kaydedildi. Buna göre, kimler başvuruda bulunabilecek ve hangi kadroya kaç personel alımı yapılacak? 

AJet personel alamı yapacağını duyurdu!

THY iştiraki AJet bünyesinde personel alımı yapılacağını açıkladı. Firma tarafından yapılan açıklama kapsamında, başvuru şartları neler ve kimler başvuru yapabilecek?

Emlak Konut GYO 2024 konut kampanyasında fiyatlar dudak uçuklatıyor: 2+1 ev 12.8 milyon TL!

Emlak Konut GYO 2024 konut kampanyasında 2+1 evin fiyatı 12.8 milyon TL. Herkes başvurabilir denilen kampanyada taksitler bile asgari ücretlinin ödeyebileceği seviyede değil. İşte ayrıntılar...

SGK personel alımı yapacak! Birçok kadroya başvurular sürüyor...

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından pek çok kadroya personel alımı yapılacağı açıklandı. SGK tarafından hangi kadrolara personel alımı yapılacak? Başvuru şartları neler ve kimler başvuruda bulunabilecek? 

Hem tam zamanlı hem de yarı zamanlı çalışan anneler dikkat! 3 bin 900 Euro bakıcı desteğine kimler, nasıl başvurabilir?

Çalışan annelere 3 bin 900 Euro destek için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. Peki 3 bin 900 Euro bakıcı desteğine kimler başvurabilir?

1.29 düşük faizle konut kampanyasının şartları neler, kimler başvuru yapabilir? Ev almayı düşünenler dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni kampanyasıyla 1,29 faizle konut fırsatı sunuluyor. Peki kampanyaya kimler başvurabilir? Şartları ne? İşte ev almayı düşünen pek çok kişi tarafından merak edilen konut kampanyasının detayları...

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

İŞKUR üzerinden duyurulan ilanlara göre, belediye ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacak. Buna göre, başvuru için gerekli belgeler neler ve kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? 

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı için geç başvurular başladığını açıkladı. Yapılan duyuruda hangi şehirlerden personel alımı yapılacağı ve başvuru şartlarının neler olacağı belirtildi. Buna göre kimler başvuru yapabilir?

TÜBİTAK BİLGEM 236 personel alacağını duyurdu!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) BİLGEM 236 personel alımı yapacağını açıkladı. Bu süreçte başvuru nitelikleri neler ve kimler başvuru yapabilecek?

İstanbul Metro personel alımı yapacak...

İstanbul Metro A.Ş bünyesinde iki  personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda, başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

mortgageye kimler başvurabilir Haberi

mortgageye kimler başvurabilir

Mortgage başvuru şartları!

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, morgageyi kimler alabilir? Mortgage başvuru şartları nelerdir?


Mortgage kredi şartları, bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Bir kimseye veya taşınmaza bir banka kredi vermezken; bir diğer banka bu taşınmaza kredi verebiliyor.


Ancak genel olarak bankaların mortgage başvuru aşamasında istediği bilgi ve belgeler hemen hemen aynı oluyor. Mortgage kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Mortgage kredi şartları ..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam...