08 / 05 / 2024

moskova borsası

moskova borsası

Moskova Borsası, döviz piyasasında İngiliz sterlini ile işlemlerin 3 Ekim’den itibaren durdurulacağını resmen duyurdu.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Rus rublesi şahlandı! Dolar ve avro karşısında değer kazanıyor!

Moskova Borsası verilerine göre, 30 Eylül'de dolar/ruble paritesi yüzde 1,27 düşüşle 56,5 seviyesine, avro/ruble paritesi ise yüzde 6,5 düşüşle 2014’ten bu yana ilk defa 53 seviyesinin altına geriledi.

Moskova'dan flaş hamle! İngiliz sterlini ile işlem yapılamayacak!

Moskova Borsası, döviz piyasasında İngiliz sterlini ile işlemlerin 3 Ekim’den itibaren durdurulacağını resmen duyurdu.

Moskova Bankası’ndan, dolarla işlem yapanlara sert müdahale. Rusya dolara bağlı olmayacak!

Moskova Borsası hafta başında yaptığı açıklamada, Rusya'nın kendisine yaptırım uygulayan ülkelerin para birimlerine olan bağımlılığını kesmeye çalıştığı söyledi. Bunun için borsa işlemlerini garanti altında tutmak için doların teminat olarak kullanılmasını yasaklayacağını söyledi. İşte detaylar..

Rönesans Holding'ten Moskova'ya Neva Towers projesi!

Rönesans Holding Moskova'da Neva Towers projesini inşa ediyor. Yüzde 30 tamamlanan Neva Towers projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, bölgedeki otogarın batısında inşa edilen Canlı Hayvan Borsası'nın yapımı sürüyor. Proje Haziran'da tamamlanacak.

Ant Yapı'dan Moskova'ya 31,1 milyon dolarlık proje!

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Moskova'dan Türklere yatırım çağrısı!

Moskova Çevre Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Vadim Vinokurov, Türklere yatırım çağrısı yaptı. Vasıflı eleman açısından çok zengin olan Moskova'nı yatırım için Türklere avantaj sağlayacağını belirtti.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası Haziran'da tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı batısında yapımına başlanan ve hayvancılık sektörüne hizmet verecek Canlı Hayvan Borsası inşaatı hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası Haziran 2017'de tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Canlı Hayvan Borsası inşaatında incelemelerde bulundu.

Gayrimenkul borsası kurulacak!

Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkulde önemli değişikliklere gidiliyor. 2017’de kentsel dönüşümde yeni adımlar atacak olan hükümet gayrimenkul borsası kuracak, düşük fiyata ev kiralayacak ve parsel bazında yoğunluk artışını yasaklayacak...

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Canlı Hayvan Borsası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

TUVIUS, Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın temellerini attı!

Türkiye Veri İşleme Üssü TUVIUS, teknolojik altyapısı ve Ar-Ge gücüyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek gayrimenkul sektörünün ihtiyaç duyduğu İstanbul Gayrimenkul Kıymetler Borsası’na geçiş platformu olarak sektöre yüksek katma değer sağlıyor.

moskova borsası Haberi

moskova borsası

Moskova Borsası, döviz piyasasında İngiliz sterlini ile işlemlerin 3 Ekim’den itibaren durdurulacağını resmen açıkladı.

Moskova Borsası tarafından (MOEX) yapılan yazılı açıklamada, döviz piyasasında sterlinle işlem yapmanın çeşitli tehlikeler ve zorluklar içerdiği kaydedildi.

Açıklamada, söz konusu gerekçelerden ötürü MOEX’in döviz piyasasında İngiliz sterlini ile işlemlerin 3 Ekim’den itibaren durdurulmasına karar verildiği bildirildi.

MOSKOVA BORSASI SERT ZEMİNE ÇAKILDI!

Moskova Borsası (MOEX) yüzde 10,61 değer kaybıyla 2.171 puana gerilerken, dolar bazlı RTS endeksi ise yüzde 10,3 kayıpla 1.139 puana düştü.

Dolar/ruble paritesinde ise kayda değer bir değişim gözlemlenmedi.

Ukrayna’nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki sözde Donetsk ve Luhansk cumhuriyetlerinde Rusya’ya bağlanmak için 23-27 Eylül tarihlerinde referandum yapılması için karar alındığı açıklanmıştı.

İŞ BANKASI VE...